Evet ilk öyle haberler çıktı ama iyi ki o uyarlamamış batırırdı bence diziyi.Teşekkür ederim çünkü en ilk çıkan haberlerden hatırlıyordum.
Evet ilk öyle haberler çıktı ama iyi ki o uyarlamamış batırırdı bence diziyi.Teşekkür ederim çünkü en ilk çıkan haberlerden hatırlıyordum.
Şimdi de takviye lazım bence son bölüm durgundu. :/Evet ilk öyle haberler çıktı ama iyi ki o uyarlamamış batırırdı bence diziyi.
Buraya da beklerim.Gül Abus ve ekibi diziyi yükseltecek inşallah.
Fırat & Çiçek çok iyi ikili ya...
Hemşom ilk saati izleyemedim bitince izlerim ama merak ediyorum ne kaçırdım acaba ilk saatte
Çok güzel YusAd sahneleri vardı. Dayının yalanı ortaya çıktı. Rüzgarın annesi, üvey babası ile Ada’nın babası ortak çıktı
Dayının yalanını az önce öğrendim Adanın durumunu merak ediyordum ortak çıktılar demek bende Rüzgarın annesini Adanın halası falan sanmıştım o zaman ölümüne onlar sebep oldu
Sonuna kadar katılıyorum. Yeni senaristlerden umudum var. İnşallah toparlarlar...Bu kadar erken bozan dizi daha olmadı heralde. 5-6 bölümde sanki 30-40 bölümü devirmiş gibi boş ve saçma ilerliyor. Dizide olay yok nerdeyse.
İyi bir alternativ dizi gelince hemen 3lü reytinglere iner.
Annemler izliyor ben doğru düzgün bakamıyorum, son 3 bölümdür saçma sapan şeyler var sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?