darksaal konuyu okuyup okuyup çıkıyor, bence senin bu dizinin sonu yakın. Adam diziye el atacak ama ne zaman? :
yok şimdi o da dizinin en büyük fanlarındna ama ozan korkusuna diyemiyor bişidarksaal konuyu okuyup okuyup çıkıyor, bence senin bu dizinin sonu yakın. Adam diziye el atacak ama ne zaman? :
Bence Ozan'a notlar çıkartıyor diziye el atacaklar.yok şimdi o da dizinin en büyük fanlarındna ama ozan korkusuna diyemiyor bişi
Bence Ozan'a notlar çıkartıyor diziye el atacaklar.
evet evet ayrca prenses bülen tçok ahlaklı ve haksever bir insan gördüğün gibi koca başşaman tokoz u bile hemen hapse tıktırdı gözxünü yaşı8na bakmadı şu anki yöneticler de onu örnek alsa keşke
bu jestine karşılık o da seni saryada özel oalrak ağırlamak istiyormuşprenses bülentteki ahlak insanı dinden imandan çıkartır bu nasıl bir ahlak abidesidir böyle insan hiçmi hata yapmaz takdir ediyorum ..
ödül olarak bilente bir kamyon bamya gönderiyorum
bu jestine karşılık o da seni saryada özel oalrak ağırlamak istiyormuşprenses bülentteki ahlak insanı dinden imandan çıkartır bu nasıl bir ahlak abidesidir böyle insan hiçmi hata yapmaz takdir ediyorum ..
ödül olarak bilente bir kamyon bamya gönderiyorum
Aşk-ı Muhteşem kimlerin arasında geçiyo
Silem dışındaki bütün erkekler ve Bülent
Başbakanı arayacağım, görsün artık şu diziyi, ecdadımızı karalıyor
Olsun ecdad ecdadtır, karalayamazsınla primistler bizim deği yunanlılarına tası
sus gavurlarısavnuyuır bdeOlsun ecdad ecdadtır, karalayamazsın
Rol Alsak Daha Süper Olacak
Çükübiks Ağanın gönlünde biri var mı emre
Senaryo bozuldu kötü olmuş