Aşk-ı Muhteşem 1.Bölüm (+13)

emin misin dün akşam senaryo etkisiyle erkenden uyumaya gitmiştin bu sefer ayakta uyursan

konu video anlatımlı olsun bakalım uykumuz geliyormu

bu şekilde tabiki uyku başlar çünkü kafamızda canlandırmak için sahneleri gözlerimizi kapatmak zorunda kalıyoruz bir bakıyoruz sabah olmuş
)

konu video anlatımlı olsun bakalım uykumuz geliyormu

bu şekilde tabiki uyku başlar çünkü kafamızda canlandırmak için sahneleri gözlerimizi kapatmak zorunda kalıyoruz bir bakıyoruz sabah olmuş
)
besalete sordum cezası varmış o işin

yok hacı anlamadığım balıkesir çılgıonlıklarının videosuna ceza gelmedi insanlar tepişince mi suç

aynen o ne kadar doğalsa insanlarınki de doğal davranış şekli
)

aslında genel istek üzerine bazı üyelerin sadece görebileceği +18 konular açılmalı
)

biz şimdi bilemiyoruz tabi yönetim sadece kendisinin görebileceği +18 konuları çatır çatır paylaşıyordur
)

bir yüksekk rtük ozana danışmalı konuyu

anca koşuyla gireriz
)

koşum takımlarımız nerde
)

ben banlanan bir üyeyim artık bir yıl beni bana koşuyla girmek te yasak
)

öle deme yönewtim sırlarını açığa vuran üyelr olduğu iddaası var sn de seöilirsin primavera bile seçildi

öle deme yönewtim sırlarını açığa vuran üyelr olduğu iddaası var sn de seöilirsin primavera bile seçildi

primavera bile??????

noluyo
)))

primcan tek hakedendi diğerleri haksız bir şekilde seçilmiş darbe yapmak lazım
)

öle diyosan öledir sen üzülme yoksa bülent teselli eder

bülent teselliyi ben hariç heryerde bulabilir zaten konuya bakılırsa uçanı kaçanı kaçırmıyor

ahhh ohhh diyerek yolda kırıtarak yürürse başına her türlü felaket gel,ir
))

bülent teselliyi ben hariç heryerde bulabilir zaten konuya bakılırsa uçanı kaçanı kaçırmıyor

ahhh ohhh diyerek yolda kırıtarak yürürse başına her türlü felaket gel,ir
))

neyse bana müsade yeni bölümle 1 saate dönerim