haluk reyiz varken ona söz düşmez :son sözü mahoni söyler o zaman beginirse ozan bile karışamaz)) yat kalk mahoniye dua et
![]()
bekle 1 yıl sonra döner![]()
emre-XXX hiç yakiştimi sama o sevişme sahnesindeki dialogResmen Akasya Durağinda bi adam vardi yatak uzeriden filan atlıyorlardi o sahnler canlandı gözümde sexten iğrendim sex hayatım bitti
+18 bişiler yazsam mı
emeğine sağlık...CÜKÜ-biks çok orjınal bi isimmiş koptum orda harbiden
![]()
ilk 3 cümleyi okudum berbat ötesi my izleyen birinden de bu tarz dizi beklenirdi berbat
son sahneler iyiymiş ilk başta bende şikayetçiydimdee son sahneler fikrimi değiştirdi.![]()
Bu diziye bi tane ÇÜKÜ-prens lazımsağolsenn gibi hayal gücü olanlara dizi tehlikeli
çükübiks ismini geçen sene hoca yarışma yaparken bulmuşttuk hoca ingiliz olduğundan çakmadı durumu![]()
Bu diziye bi tane ÇÜKÜ-prens lazım![]()
ard niyet olmasın ama berbat olmuş . emre biraz daha emek harcasa dadam akıllı bişey çıkarabilirdi
Sen ibareni koymusmusun? koymussun baştan millete cevap vermiş olursunilk bölümden rtük tepemizde olmaz şu an hem silem in çocuğu olmuyor baksana![]()
Sen ibareni koymusmusun? koymussun baştan millete cevap vermiş olursun![]()
en iyi snn anlaman lazım senn mesajlardan esinlenerek oluşturuldu![]()
3. kelimeden sonra okumaya dayanamadım kusura bakma)) okadar berbattı.
) benim kelimeleri kulan kafa bul da içinde hafifi bir kurgu olsun zeka olsun. oldugu gibi kulanmışsın hiç kurgu yok hiç zeka yok
emre-XXX hiç yakiştimi sama o sevişme sahnesindeki dialogResmen Akasya Durağinda bi adam vardi yatak uzeriden filan atlıyorlardi o sahnler canlandı gözümde sexten iğrendim sex hayatım bitti
+18 bişiler yazsam mı
emeğine sağlık...CÜKÜ-biks çok orjınal bi isimmiş koptum orda harbiden
![]()