haluk reyiz varken ona söz düşmez : haluk un banı açıolsın da diziyi ox a satsın .Dson sözü mahoni söyler o zaman beginirse ozan bile karışamaz )) yat kalk mahoniye dua et
bekle 1 yıl sonra döner
emre-XXX hiç yakiştimi sama o sevişme sahnesindeki dialog Resmen Akasya Durağinda bi adam vardi yatak uzeriden filan atlıyorlardi o sahnler canlandı gözümde sexten iğrendim sex hayatım bitti +18 bişiler yazsam mı emeğine sağlık...CÜKÜ-biks çok orjınal bi isimmiş koptum orda harbiden
ilk 3 cümleyi okudum berbat ötesi my izleyen birinden de bu tarz dizi beklenirdi berbat
son sahneler iyiymiş ilk başta bende şikayetçiydimdee son sahneler fikrimi değiştirdi.
Bu diziye bi tane ÇÜKÜ-prens lazımsağol senn gibi hayal gücü olanlara dizi tehlikeli
çükübiks ismini geçen sene hoca yarışma yaparken bulmuşttuk hoca ingiliz olduğundan çakmadı durumu
Bu diziye bi tane ÇÜKÜ-prens lazım
ard niyet olmasın ama berbat olmuş . emre biraz daha emek harcasa dadam akıllı bişey çıkarabilirdi
Sen ibareni koymusmusun? koymussun baştan millete cevap vermiş olursunilk bölümden rtük tepemizde olmaz şu an hem silem in çocuğu olmuyor baksana
Sen ibareni koymusmusun? koymussun baştan millete cevap vermiş olursun
en iyi snn anlaman lazım senn mesajlardan esinlenerek oluşturuldu
3. kelimeden sonra okumaya dayanamadım kusura bakma )) okadar berbattı. ) benim kelimeleri kulan kafa bul da içinde hafifi bir kurgu olsun zeka olsun. oldugu gibi kulanmışsın hiç kurgu yok hiç zeka yok
emre-XXX hiç yakiştimi sama o sevişme sahnesindeki dialog Resmen Akasya Durağinda bi adam vardi yatak uzeriden filan atlıyorlardi o sahnler canlandı gözümde sexten iğrendim sex hayatım bitti +18 bişiler yazsam mı emeğine sağlık...CÜKÜ-biks çok orjınal bi isimmiş koptum orda harbiden