''Aşk-ı Memnu'' Tekrarlarıyla Kanal D'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Türkiye'nin büyük ilgiyle izlenilen fenomen dizisi ''Aşk-ı Memnu'' tekrarlarıyla ekranlara dönüyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği; başrollerinde Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu gibi isimler yer aldığı dizi 79 bölüm sürmüştü.

Sosyal medyada birkaç gündür ''Aşk-ı Memnu'' dizisinin tekrarlarının yayınlanması için Kanal D'ye çağrı yapılıyordu, çağrı karşılığını buldu! Kanal D, vatandaşların sesine kulak verdi ve dizinin tekrarlarını pazartesi gününden itibaren yayınlama kararı aldı.

''Aşk-ı Memnu'' tekrarlarıyla pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 10.45'te Kanal D'de!
https://twitter.com/x/status/1246010338769846273

Son düzenleme:
Ay Kanal D duymuş bizim forumun sesini.

İzlerim yine ama keşke öğlen olsaydı.

Ay Kanal D duymuş bizim forumun sesini.

İzlerim yine ama keşke öğlen olsaydı.
Bizim forumdan önce kaç gündür sosyal medyada çağrı yapıldı, Twitter fenomenleri falan paylaştı. Kanal D her zaman Türkiye'nin kanalı sloganıyla yine sesimizi duydu.

Reactions: Ahmed
Bizim forumdan önce kaç gündür sosyal medyada çağrı yapıldı, Twitter fenomenleri falan paylaştı. Kanal D her zaman Türkiye'nin kanalı sloganıyla yine sesimizi duydu.
Haber öncesi programlar da ara verince, Aşk-ı Memnu o saate alınırsa. İlk 15-i zorlar.

Yazın bile ilk 20-de oluyordu.

Reactions: Yiğitt
Prime time'da veya pt2'de yayınlansa yüksek reytingler alırdı halbuki. Kanal D'yi anlamıyorum, prime time'da boş film ve programlarla şu karantina günlerinde bile 2-3 reyting anca alıyor. Elinde o kadar efsane dizi var ama ısrarla kullanmamaya devam ediyor
Sabah tv izleyen kitle müge anlı izliyor, 1.5-2 reytingten fazla gideceğini düşünmüyorum bu yüzden.

Haber öncesi programlar da ara verince, Aşk-ı Memnu o saate alınırsa. İlk 15-i zorlar.

Yazın bile ilk 20-de oluyordu.
Ben olsam saat 20.00'ye koyarım tekrarını, her gün ilk 10'da olmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Şu an ki tekrar film ve dizilerinden daha iyi reyting alır.

Reactions: Ahmed
Her perşembe akşamı yayınlansa özel bölümler ile ilk 10 garantiydi.

Koysa 20.00'ye müthiş reytingler alacaklar, niye sabah yayınlıyolar ki

Ben olsam saat 20.00'ye koyarım tekrarını, her gün ilk 10'da olmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Şu an ki tekrar film ve dizilerinden daha iyi reyting alır.
Bence haber öncesi daha iyi.

Esra-Zuhal falan bitse, bence artık 2-si de bitmeli. Aşk-ı Memnu 6-7 alır.

Reactions: Yiğitt
Saati erken olmuş, zaten kesip biçiyorlar çoğu sahneyi, TV'den izlemeye değmez.

Arka Sokaklar yerine haber öncesi veya PT'de iyi giderdi Müge karşısında fazla izlenmez.