''Aşk-ı Memnu'' Tekrarlarıyla Kanal D'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
1585906467475.png

Türkiye'nin büyük ilgiyle izlenilen fenomen dizisi ''Aşk-ı Memnu'' tekrarlarıyla ekranlara dönüyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği; başrollerinde Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu gibi isimler yer aldığı dizi 79 bölüm sürmüştü.

Sosyal medyada birkaç gündür ''Aşk-ı Memnu'' dizisinin tekrarlarının yayınlanması için Kanal D'ye çağrı yapılıyordu, çağrı karşılığını buldu! Kanal D, vatandaşların sesine kulak verdi ve dizinin tekrarlarını pazartesi gününden itibaren yayınlama kararı aldı.

''Aşk-ı Memnu'' tekrarlarıyla pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 10.45'te Kanal D'de!

Son düzenleme:
Ay Kanal D duymuş bizim forumun sesini. :A
İzlerim yine ama keşke öğlen olsaydı. :D

Ay Kanal D duymuş bizim forumun sesini. :A
İzlerim yine ama keşke öğlen olsaydı. :D
Bizim forumdan önce kaç gündür sosyal medyada çağrı yapıldı, Twitter fenomenleri falan paylaştı. Kanal D her zaman Türkiye'nin kanalı sloganıyla yine sesimizi duydu. :Z :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Bizim forumdan önce kaç gündür sosyal medyada çağrı yapıldı, Twitter fenomenleri falan paylaştı. Kanal D her zaman Türkiye'nin kanalı sloganıyla yine sesimizi duydu. :Z :bhr:
Haber öncesi programlar da ara verince, Aşk-ı Memnu o saate alınırsa. İlk 15-i zorlar. :A
Yazın bile ilk 20-de oluyordu. :A

• Harika
Reactions: Yiğitt
Prime time'da veya pt2'de yayınlansa yüksek reytingler alırdı halbuki. Kanal D'yi anlamıyorum, prime time'da boş film ve programlarla şu karantina günlerinde bile 2-3 reyting anca alıyor. Elinde o kadar efsane dizi var ama ısrarla kullanmamaya devam ediyor :( Sabah tv izleyen kitle müge anlı izliyor, 1.5-2 reytingten fazla gideceğini düşünmüyorum bu yüzden.

Haber öncesi programlar da ara verince, Aşk-ı Memnu o saate alınırsa. İlk 15-i zorlar. :A
Yazın bile ilk 20-de oluyordu. :A
Ben olsam saat 20.00'ye koyarım tekrarını, her gün ilk 10'da olmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Şu an ki tekrar film ve dizilerinden daha iyi reyting alır. :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Her perşembe akşamı yayınlansa özel bölümler ile ilk 10 garantiydi.:(

Ben olsam saat 20.00'ye koyarım tekrarını, her gün ilk 10'da olmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Şu an ki tekrar film ve dizilerinden daha iyi reyting alır. :A
Bence haber öncesi daha iyi. :A
Esra-Zuhal falan bitse, bence artık 2-si de bitmeli. Aşk-ı Memnu 6-7 alır. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Saati erken olmuş, zaten kesip biçiyorlar çoğu sahneyi, TV'den izlemeye değmez.

Arka Sokaklar yerine haber öncesi veya PT'de iyi giderdi Müge karşısında fazla izlenmez. :A