Aşk-ı Memnu Dizisinin Müthiş Başarısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

murat arkadaşım 2013 murat.. yazdıklarına saygı duymakla birlikte olayı taraflı yorumladığın kanaatindeyim sende bilirsinki fragman şampiyonluğuyla övünenlerden değiliz onları başka kapılarda ara biz zaten türkiyede açık ara şampiyon olmuş bir dizinin dünyadada listeleri altüst ettiğini görüyoruz burda ayrıca youtube en tarafsız ve herkese hitap eden bir yayın politikasıyla hareket etitği için ordan alınan veriler güvenilirdir biz bazıları gibi kendi sitelerinde yayınlanıp şişirilmiş reytinglerden bahsetmiyoruz ..

ciddie alıp cvop vermek hataymış olmayan şike üzerinden reytingi azaltma çabası sen istediğine inan bu dizi uluslarası iştir

Birileri kendilerini kandırmaya çalışadursun gerçekleri herkes biliyor öyle birilerini gündemde tutmak için magazin sayfalarını onunla süslemeye benzemez bu işler.magazinin popüleri olmak bir başarıysa öyle başarılı olsun ne de olsa gırgır için magazinlik olmak için müsait.Başarı olmadığı için de yalana başvuruluyor.Beren hakkındaki basında çıkan haberlere bakın yarısı magazin yarısı yalan dolan.

Bu konuda çok güzel bir köşe yazısı okumuştum tam da bunu anlatıyor:'Basının yazdıkları halkın seçimi değildir çoğu zaman. Hatta birilerini, birşeyi gündemde tutmak için çoğunlukla halkın sevmediği zıt olduğu şeyleri sanki halkın sevdiğiymiş gibi yazarlar' (kanıtsız).

Bir başkası da; 'beren saat, meltem cumbul,... neden bu kadar basının dilinde. Onlardan çok daha güzel oyuncular olduğu halde sürekli yazılıyor çiziliyor olmalarının tabii ki tek sebebi varÇ: KİMİN YANINDA OLACAKLARINI İYİ BİLİYORLAR'.
Daha da bu konuda bir şey yazmayacağım gerçeklere gözünü yumanlara zaten anlatsam da boş buradan kimin neyi ne için yazdığı kim için gerçeklere gözünü kapattığı, kapatmak istediği anlaşılıyor; kendilerini eğlendirsinler boş inanışlarla

magazine baktım en çok haber olan acun oyunculardan beren-kıvanç hepsi reytingte iyi demek ki basın o kadar da yalan değil
geç buunları tuba fanı mısın vadici misin onu söyle sen

bu vatandaş fake hesap
)

murat131 in çakması
)

ya bu arada yazım çıkmadı ama çok komik birşey geldi aklıma hani burada birileri yazmıştı ya Araplar burada alışveriş yaptıklarında şunu bunu alıyorlarmış dizilerden gördükleriyle diye bir de örnek vermişler tabii berenin başarısızlığını kamufle etme çabalarından olduğu o kadar belli ki; ' Ayşegül ruju (küçük sırlar dizisinden), bihter kalemi' de istedikleri arasındaymış ama komediyi gelin görün ki daha küçük sırlar orada yayınlanmadı ve Araplar bihteri bilmez çünkü onlar isimleri değiştirir, bihterin onlardaki adı 'samar'...
))Yani geçin bu beren, aşk-ı memnu ve yurt dışı başarısı kelimelerini yan yana getirme sevdasından çok çok çok komik oluyor aslında bol bol gülüyoruz ama zaten bitmiş haberciliklerini komediye iydeniyiye çeviriyor.
Son yazım çıkmadığından ekleyim dedim, sayfadan da çıkıyorum başka birşey anlatmaya gerek duymadan dediğim gibi anlayan için ekledim anlamayana anlatmaya gerek yok.....

ayşegül ruju haberini hatırlamıyorum ama ayçet yaz yooutube altındaki yorumalrı oku arapalr diziyi biliyor mu bilmiyor mu görürsün

- - - Ekleme - - -

anlatmana da gerek yok kanıt olmadan konuşanalrı konumda istemiyorum çıkabilirsin

gece çekildiği için olmasın :=)

- - - Ekleme - - -

koyda cıksın aga :=)

niye bana ne yararı var forum 100 milyona çıkacak benim karım ne ??

- - - Ekleme - - -

karım ne?
karım ???

şapkalı a yokmu buralarda
)))

niye bana ne yararı var forum 100 milyona çıkacak benim karım ne ??

- - - Ekleme - - -

karım ne?
karım ???

şapkalı a yokmu buralarda
)))

dedin diye diyorum , sana yararı olmucak zaten :=) sadece gorum google hiti artacak :=)

ka rım karım