işte bende diyorum biz fesat değiliz sadece seni iyi tanıyoruz nereye yoğunlaşacağından haberdarız)
orçuna iftira atma![]()
sens sus iftiracı coşkun
işte bende diyorum biz fesat değiliz sadece seni iyi tanıyoruz nereye yoğunlaşacağından haberdarız)
orçuna iftira atma![]()
sens sus iftiracı coşkun![]()
destere bu sonuçları gördükten sonra arabistana yerleşmeye karar vermiş![]()
onların bir knalı var tvbu dan çıkıyor forumdash belki daha iyi bilir o kanalı arap kanalıydı orda türk dizileri var oraya gidip donsuz bedevilerle uğraşacağıma burda evimde izlerim)
donsuz bedevielkr sana bayılmış bir hürrem bir de destere diyorlarmış şu sıralar![]()
onların ilgi alanına kutup ayıları giriyor yanlışın var)
bilemicem polatı aldık sırada destere var diye grup açmışla facede![]()
Tüm dünya izlese bile umurumda değil![]()
Tüm dünya izlese bile umurumda değil![]()
baktımki poliş kaç haftadır yok gruptan kurtaramadı kendisini)
benimle işleri olmaz ya kutup ayısı ya ortakuşak oğlanı demişler kutup ayısı zaten yakalıyor onları bir şekilde
ortakuşak oğlanınıda ele geçirdilerse mutludurlar![]()
bravo kanının son damlasına kadar savaş panpa pes etme
- - - Ekleme - - -
polat snn adını vermiş bendendaha iyidir diye![]()
ad vermekle oluyorsa bana geleni sana yollarım işin uzmanıdır koskoca haremi yönetiyor derim, ağadır adam derim, merak etme? seni bulurlar)
ben toplakpıdayım sıkysa gelsinler boğaza atarız büyük okyonusa uçarlar görmüyon galiba sümbül ağ bile hamile 90 kiloluk hürremi tek hamlede kucaklıyor![]()
zamanında sümbülü çok kucaklamışlar olaya yabancı değil demekki)
de get seni kucakalasn da sümbül rahat et![]()
sümbül kızların arasında kala kala huyları değiştiyse tehlike var snn içinsümbül beni kucaklasada korkacak bişey yok ha sümbül kucaklamış ha nigar kalfa farketmiyor ikiside yokları oynuyor)
yalnız bu büyük bir başarı değil ki neden büyük bir başarıymış gibi verilmiş! aşk-ı memnu ortadoğuda başarısız olan bir yapım bu zaten biliniyor. izlenme sayısı onun başarısını göstermez ayrıca buradan çok giren oluyor o bölümlere facebook yoluyla meraktan girip çıkmak bile yeterli sayısını arttırmak için bunların gösterge olduğunu da ilk defa duyuyorum zaten beren fanlarının başarısızlığı örtmek için en çok sarıldıkları kestirme yol, ama ortadoğuda başarısız sonuçta bunu gerçeği yok edemezler kaldı ki çok da büyük değil diğer yapımların yanında sayısı. Ayrıca sadece youtube dan izlemiyor Araplar kanalın sitesinden ya da kendi sitelerinden izliyorlar. ayrıca bölüm videolarının youtube da veya diğer video sitelerinde hala gösteriliyor olması bile başarısızlığını gösteriyor, çünkü bildiğim kadarıyla Araplar başarılı yapımlarının youtube dahil bütün video sitelerinde yayınını engelliyor tekrar verdikleri için ve DVD sini sattıkları için, bunu bizzat gördüm 'içeriği hak sahibi tarafından engellendi' diye.Birkaç tane bölüm veya videoya izin verirler diğerlerini kaldırırlar.