Aşk-ı Efsane Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Aşk-ı Efsane 20 Nisan Cuma Günü FF te Başlıyor.

Afis cok güzel olmus, tebrikler dizi kolik.

Bekliyorum merakla dizini.

Afis cok güzel olmus, tebrikler dizi kolik.

Bekliyorum merakla dizini.

çok teşekkür ederim.. şu tanıtım işini hala çözemedim bu yzden gecikti dizi... yayın tarihine kadr bulamazsam artık yazıyla ve resmlerle idare etcezz..

Biraz geç başlıyor bence

Hayırlı olsun
ya dizi için ilgi çekici bi tanıtım yapmayı düşünüyorum.. yani yayın tarihi normalde 7 nisandı ama tanıtımı yapamadım ki.. inş. o zamana kadr yaprım..

Özenle hazırlanmış bir afiş.Kesinlikle ilk bölüme bakacağım.

Afiş çok güzel olmuş... Afiş beklentileri de büyütüyor... İlk bölümü merakla bekliyorum

teşekkür ederim... umarım beklentileriniz karşılıksız kalmaz... çok gzel bir efsane aşkı ele alıyorum ve dizide o yönde çok güzel.. yani çok kaliteli bir dizi bnce..

biraz geç olmuş bea
ama yinede bekliyorum takip edeceğim sende benim dizimi okusana çok eğlenceli ''sevgili manyak günlük'' ama sana kalmış bir şey

hadi ya habeerim bile yoktu... neyse bundan sonra takip ederim.. kaçıncı bölüm oldu? umarım çok olmamıştır

afiş gayet güzel olmuş ama diziyi takip etmem

dizinin sloganını pek anlayamadım
)))) anlayan biri varsa bana açıklayabilir mi. dizi baştan sloganından kaybetti. ve aşk-mumnun takidiği gibi duruyor. ben dizinin isminide begenmedim. madem aşk üzerine aşk-ı kıyamet daha güzel olur. daha merak uyandırıcı isim olurdu. umarım içeriği iyidir

ya aşk-ı efsane dememdeki amacım geçmişte yani tarihte yaşanan bir aşkı ele aldığı için.. içerik bakımından ise bi önceki başlıkta konuyu vermiştim.. ben bile heyecanlanıyorum şimdiden umarım sizde beğenirsiniz... sloganı dizi başladığında anlarsınız belki şimdi anlamsız olabilr ama dizi başlayınca anlam kazanacak heralde... çnkü gerçekten dizide bi aşk aniden geliyor.. ama bi aşk hiç gelmiyor..

aşk-ı kıyamette eski bir zşk izlenimi veriyor aşkı efsane hikaye başlıgı gibi dizi isimleri daha merak uyandırıcı olur...

ikinci, slogandan her zaman diziye gidilir diziden slogana gidilmez. slogan izleyene ne izleyecegini tam olmasada ufak ip ucu verir. senin sloganın aynı son dizisi gibi çok soru işaretli olmuş. malum son dizisinin hali ortada
))))))

gizemli ve heyecan verici bişey olsun diye böyle bir slogan hazırladım..