Aşk-ı Efsane Çok Yakında Başlıyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Yepyeni bir yapım ekibiyle favoriforumum.net te yepyeni bir diziye başlayan dizi kolik yeni ve ilk dizisi olma özelliğini taşıyan tarihi bir aşkı anlatan Aşk-ı Efsane çok yakında başlıyor. Yapımcılığını ve uygulayıcı yapımcılığını dizi koliküstlenirken dizi ekibinde çok özel isimlerde bulunuyor.

Peki Aşk-ı Efsanenin Konusu Ne?

Yeni dizi için kolları sıvayan dizi kolik dizide bir kralın genç bir kıza aşık olup evlenmesinden sonra oğluyla karısı arasında çıkan aşktan doğan olayları ele alacak. Dizi için sürpriz bir tanıtımında çıkması bekleniyor.

480983_322965671091532_100001343054389_857584_1479751848_n.jpg

Aşk bazen aniden gelir ancak bazen hiç..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun :)

Yazın senaryolar artarsa reyting sistemini yeniden getirebiliriz :)

teşekkr edrim.. ama yaza kadr daha çok poje yaprım ben.. bunun senaryosuna uzun zamandır çalışıyorum.. bnce gzel bi iş çıktı.. umarım sizde beğnrsiniz.. bitane gençlik bi tane dram bi tanede hem dram hem aşk dizileri yapmayı düşünyorum..

Hayırlı olsun umarım başarılı olursun ama aşk olmasaydı konu daha iyiydi :) benim açımdan :D

Aşk-ı Memnu'dan çalınmış bir isim sanırım.

Aski Memnuyla bir alaka göremedim acikcasi? Ayrica calinmis kelimesi de hosuma gitmedi degil. :)

Sana büyük basarilar dilerim Esra abla. Diyaloglar cok iyi tasarlanmis ve hazirlanmis olmali. :)

Aski Memnuyla bir alaka göremedim acikcasi? Ayrica calinmis kelimesi de hosuma gitmedi degil. :)

Sana büyük basarilar dilerim Esra abla. Diyaloglar cok iyi tasarlanmis ve hazirlanmis olmali. :)

bu çalınmış ifadesi nereden çıktı anlamdım :D inş. dzii başlayınca görürüz çalıntı olup olmadığını.. ben şahsen edebiyatta böyle cedideler yani ifadeler gördüğüm için bu ifadeleri sık sık kullanmayı sevdiğim için koydum adını.. konusu ve replikler bana gre başarılı.. zaten 45 bölüm sürdürmeyi düşünüyorum.. şu an 4 bölüm hazır.. :D

bu çalınmış ifadesi nereden çıktı anlamdım :D inş. dzii başlayınca görürüz çalıntı olup olmadığını.. ben şahsen edebiyatta böyle cedideler yani ifadeler gördüğüm için bu ifadeleri sık sık kullanmayı sevdiğim için koydum adını.. konusu ve replikler bana gre başarılı.. zaten 45 bölüm sürdürmeyi düşünüyorum.. şu an 4 bölüm hazır.. :D

Hadi bakalim, kolay gele. :)

teşekkür ederim.. bence çok güzel bi proje olacak.. video programı henüz bulamadım.. bulursam bi tanıtım yapmayı düşünyorum bulamazsam artık diğer sürprizlere geçerim..