eTV Aşk İşleri - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Benimde kafaya eser birseyler ona göre davran
neyse iftara 1 saat kaldi bizim ben gidip hazirlik yapayim bide internetimi İçerdeye saklayayim biraz
Sizin iftar gece 11'den sonra olmuyor muydu diyecektim sonra Türkiye'ye döndüğün aklıma geldi.

Sen biraz Melek Deniz için ipucu ver bakımm çocuğa biber gazı sıktık kaçtık bu işin sonu ne olacak

Hayırlı iftarlar canım benimmm
Bekleyin görün her şeyi ortaya dökemem.

3. BÖLÜM ÖZETİ:
Selim'in Çiğdem'in kapısına dayanması onu hala sevdiğine dair bir işaret gibidir. Her ne kadar Selim inkar etse de ikisinin de içinde hala ufacık bir umut kırıntısı vardır. Kaan ve Zeynep ise aniden evlerine düşen bir sürprizle neye uğradığını şaşırır.

Öte yandan Çiğdem ve Selim'in hayatlarına yeni insanlar dahil olmaya başlamıştır. Çiğdem yeni (ve yakışıklı) müşterisinden, Selim ise şirkette çalışmaya başlayan bir kadından etkilenmiştir. Peki bu yenilikler onların ilişkilerini nasıl etkileyecektir?

Aşk İşleri, yeni gününde yeni bölümüyle, Perşembe 21.00'de eTV'de!

@destere rüşvetmi veriyor bu senaristlere anlamadım ayoll @mrt-06 şimdide @Aserat

yalnız dizinin türünün komedi olması hala sıkıntı ramazan bitmeden dizimiz bitmez inş

Güzel olmuş @Aserat

İsimler bizim forumdan dimi.

destere ile Çiğdem'i niye kavga ettirdin. 😱

Eline sağlık güzel olmuş ama 2. bölümü biraz daha kısa tutarsan okuması daha kolay olur.
@Aserat

Espriler güzelmiş .ss Emeğine sağlık ama detaylı okudum diyemem, bir ara tamamen okuyacağım İnşallah
@Aserat

Ayy gerçekten Melekle Deniz yok yaa Zeynep ile Kaanın eve ne düşecek acaba ya

Teşekkürler o zaman seni hemen 3. bölüme alalım.