eTV Aşk İşleri - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Benimde kafaya eser birseyler ona göre davran :A neyse iftara 1 saat kaldi bizim ben gidip hazirlik yapayim bide internetimi İçerdeye saklayayim biraz :A
Sizin iftar gece 11'den sonra olmuyor muydu diyecektim sonra Türkiye'ye döndüğün aklıma geldi. :A

Sen biraz Melek Deniz için ipucu ver bakımm çocuğa biber gazı sıktık kaçtık bu işin sonu ne olacak :F

Hayırlı iftarlar canım benimmm:D
Bekleyin görün her şeyi ortaya dökemem. :A

3. BÖLÜM ÖZETİ:
Selim'in Çiğdem'in kapısına dayanması onu hala sevdiğine dair bir işaret gibidir. Her ne kadar Selim inkar etse de ikisinin de içinde hala ufacık bir umut kırıntısı vardır. Kaan ve Zeynep ise aniden evlerine düşen bir sürprizle neye uğradığını şaşırır.

Öte yandan Çiğdem ve Selim'in hayatlarına yeni insanlar dahil olmaya başlamıştır. Çiğdem yeni (ve yakışıklı) müşterisinden, Selim ise şirkette çalışmaya başlayan bir kadından etkilenmiştir. Peki bu yenilikler onların ilişkilerini nasıl etkileyecektir?

Aşk İşleri, yeni gününde yeni bölümüyle, Perşembe 21.00'de eTV'de!

@Aserat emeğine sağlık, ilk bölüme oranla daha hareketli, derli toplu ve eğlenceli bir bölüm olmuş. :D

@Dosi bir yemeğe tav olmuş, kolay oldu yüzünü güldürmek :A

Deniz ve @vadikızı tanışması, diyalogları güzeldi :D

@destere iyi ki burda değil de son sahneye şahit olamayacak :A @Çiğdem-

Gelecek bölümü bekliyoruz bakalım merakla :D

@destere rüşvetmi veriyor bu senaristlere anlamadım ayoll @mrt-06 şimdide @Aserat :F

yalnız dizinin türünün komedi olması hala sıkıntı ramazan bitmeden dizimiz bitmez inş
:A :A :A

Çiğdem ile Selim karşılaştıkları mekanda tartışmış oldular, bu duruma arkadaşları dahi mani olmamamış..öbür yandan Kaan'ın Zeynep'e sürprizi iyiydi,diziye Yeni oyuncu Deniz dahil oldu bakalım öbür bölümlerde daha fazla olacakmı dizide? İyi bir bölüm olmuş, emeğine sağlık @Aserat:)

Bölümün kesinlikle en güzel kısmı benim hovarda bir tip olarak ekrana çıkışım oldu o sahne reytingleri arttırır. :A

Çiğdem ve Selim her fırsatta sevişirler artık :F

Yine gülmedim çünkü komik değildi ama güzel dram :A

Güzel olmuş @Aserat :D

İsimler bizim forumdan dimi.:A

destere ile Çiğdem'i niye kavga ettirdin. 😱

Eline sağlık güzel olmuş ama 2. bölümü biraz daha kısa tutarsan okuması daha kolay olur. :) @Aserat

Evet bir kez daha okudum çok güzel olmuşş bayıldımm:D @Çiğdem- in bu kadar sakince @destere ile konuşmasına anlam veremiyordum ki ben bölüm sonu yine beraber oldular Selim sarhoş ayık olduğunda ben ne yaptım demezse yada çiğdem tepki gösterirmi ikisi arasında kaldım:F

@Bully Kaan ile @Dosi zeynep in ilişkileri iyi gidiyor kaan böyle adam olmaya devam etsin süprizleri çok güzeldi :D evlensinler bence:F

Vee @denizz19 Deniz ile Meleğin karşılaşması deniz benimle karşılaştığına pişman oldu adamın yüzüne daha biber gazı sıktık :F ama normal melek çok kırılmış güvensiz bakalım bundan sonra ne olacak @denizz19 deniz beni nasıl ikna edecek :F

Espriler güzelmiş .ss Emeğine sağlık ama detaylı okudum diyemem, bir ara tamamen okuyacağım İnşallah :) @Aserat

İkinci bölümüde çok beğendim :) Kaan'ın sürprizine kim olsa yelkenleri suya indirir :A @Bully
tabiki illaki daha arada olaylar olur. Deniz'i @denizz19 u pek sevmedim. Sanki Kaanla aramizin bozulmasina sebep olacak. Yanilmiyorsam onun yaninda kalacakti ve uslu biri değilmis. Melek onu yola getirir umarım ve karşılastiklari sahnede süper :A @vadikızı
Bide biz Kaan'la ayni evdemi kaliyoruz @Aserat ? Eskiyi hatirladigi sahnede Film izlemek istemis bende uyuyacam demişimde :D
@eskici karakteri bakalim hangimizin başını yakacak :A
@Bully eğer ayni evde kaliyorsak ne gerek var imza atmaya :A isveçliler gibi sambo olarak yaşayalim işte :F
Selim ile Çiğdem'in birbirinden kopacaklarini sanmiyorun. Onlarin belliki çılgın bir iliskisi var :A

3. BÖLÜM ÖZETİ:
Selim'in Çiğdem'in kapısına dayanması onu hala sevdiğine dair bir işaret gibidir. Her ne kadar Selim inkar etse de ikisinin de içinde hala ufacık bir umut kırıntısı vardır. Kaan ve Zeynep ise evlerine düşen bir sürprizle neye uğradığını şaşırır.

Öte yandan Çiğdem ve Selim'in hayatlarına yeni insanlar dahil olmaya başlamıştır. Çiğdem yeni (ve yakışıklı) müşterisinden, Selim ise şirkette çalışmaya başlayan bir kadından etkilenmiştir. Peki bu yenilikler onların ilişkilerini nasıl etkileyecektir?

Aşk İşleri, yeni gününde yeni bölümüyle, Perşembe 21.00'de eTV'de!

:ozur:Ayy gerçekten Melekle Deniz yok yaa Zeynep ile Kaanın eve ne düşecek acaba ya