eTV Aşk İşleri - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Evet bir kez daha okudum çok güzel olmuşş bayıldımm
@Çiğdem- in bu kadar sakince @destere ile konuşmasına anlam veremiyordum ki ben bölüm sonu yine beraber oldular Selim sarhoş ayık olduğunda ben ne yaptım demezse yada çiğdem tepki gösterirmi ikisi arasında kaldım

@Bully Kaan ile @Dosi zeynep in ilişkileri iyi gidiyor kaan böyle adam olmaya devam etsin süprizleri çok güzeldi
evlensinler bence

Vee @denizz19 Deniz ile Meleğin karşılaşması deniz benimle karşılaştığına pişman oldu adamın yüzüne daha biber gazı sıktık
ama normal melek çok kırılmış güvensiz bakalım bundan sonra ne olacak @denizz19 deniz beni nasıl ikna edecek

Espriler güzelmiş .ss Emeğine sağlık ama detaylı okudum diyemem, bir ara tamamen okuyacağım İnşallah
@Aserat

İkinci bölümüde çok beğendim
Kaan'ın sürprizine kim olsa yelkenleri suya indirir
@Bully
tabiki illaki daha arada olaylar olur. Deniz'i @denizz19 u pek sevmedim. Sanki Kaanla aramizin bozulmasina sebep olacak. Yanilmiyorsam onun yaninda kalacakti ve uslu biri değilmis. Melek onu yola getirir umarım ve karşılastiklari sahnede süper
@vadikızı
Bide biz Kaan'la ayni evdemi kaliyoruz @Aserat ? Eskiyi hatirladigi sahnede Film izlemek istemis bende uyuyacam demişimde

@eskici karakteri bakalim hangimizin başını yakacak

@Bully eğer ayni evde kaliyorsak ne gerek var imza atmaya
isveçliler gibi sambo olarak yaşayalim işte

Selim ile Çiğdem'in birbirinden kopacaklarini sanmiyorun. Onlarin belliki çılgın bir iliskisi var

Evet aynı evde kalıyorsunuz. Sonraki bölümlerde daha az sahneniz olabilir ama senin için sorun olacağını sanmam.

Mesajını yeni gördüm okuduğun için teşekkürler.

Ben de Dosi bir yemeğe tav oldu, kolay oldu yüzünü güldürmek diye etiketlemiştim seni halbuki

Ben de Dosi bir yemeğe tav oldu, kolay oldu yüzünü güldürmek diye etiketlemiştim seni halbuki
Onu okumustum zatende internet cok gitmesin diye etiketlere bakamazdim zaten 300 civari bildirim var

Ayni evde kaliyormusuz
Senaryodaki gibi biz unutalim evliliği
imzaya ne gerek var

Dün geleydin reytingler biraz yükselirdi @mrt-06 da kesin güncellemez bu saatten sonra.
Bugun keyfim yerinde . @Bully de gözümü korkutmustu bir konu hakkinda ama galiba onu halt ettim
umarim
bir sonrakilerde inşallah

Hangi konu?

Aynen evliliğe ben de karşıyım zaten böyle gayet iyi
İmza problemleri de beraberinde getirir, böyle rahat takılmak en iyisi

Anlastik ozaman
isvecte bu yasantiya sambo denilir. Benim sambom olarak ilan ediyorum seni. AA güzel oldu bu tabir Sambom Kaan'ım

Nee @denizz19 aranızımı bozacakmışşş ben yeni duydum kızz bunuu ben onu gebertmiyimm kızzz

Evet aynı evde kalıyorsunuz. Sonraki bölümlerde daha az sahneniz olabilir ama senin için sorun olacağını sanmam.

Mesajını yeni gördüm okuduğun için teşekkürler.

Rica ederim ne demek zevklee okudumm

Anlastik ozaman
isvecte bu yasantiya sambo denilir. Benim sambom olarak ilan ediyorum seni. AA güzel oldu bu tabir Sambom Kaan'ım
Ama İsveç'te değiliz büyük ihtimalle evlenirsiniz. Tabii evlenene kadar süründürürüm sizi. Aslında 2. sezon için işlenebilecek çok hikaye var da o zamanları görmek lazım.

Ama İsveç'te değiliz büyük ihtimalle evlenirsiniz. Tabii evlenene kadar süründürürüm sizi. Aslında 2. sezon için işlenebilecek çok hikaye var da o zamanları görmek lazım.
Aa demekki evleniyoruz sonunda itiraf ettin
Kaan ilk tanitimda kafasinda neler neler kurmuştu 😡
Beni seviyor inkar etsede

Aa demekki evleniyoruz sonunda itiraf ettin
Kaan ilk tanitimda kafasinda neler neler kurmuştu 😡
Beni seviyor inkar etsede
Bunu tahmin etmek zor değil aslında. Gerçi itiraf değil büyük ihtimalle dedim. Yani kafama eser de başka bir şey olursa şaşırmayın.

Bunu tahmin etmek zor değil aslında. Gerçi itiraf değil büyük ihtimalle dedim. Yani kafama eser de başka bir şey olursa şaşırmayın.
Benimde kafaya eser birseyler ona göre davran
neyse iftara 1 saat kaldi bizim ben gidip hazirlik yapayim bide internetimi İçerdeye saklayayim biraz

Sen biraz Melek Deniz için ipucu ver bakımm çocuğa biber gazı sıktık kaçtık bu işin sonu ne olacak

Benimde kafaya eser birseyler ona göre davran
neyse iftara 1 saat kaldi bizim ben gidip hazirlik yapayim bide internetimi İçerdeye saklayayim biraz

Hayırlı iftarlar canım benimmm