'Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli'nin Çekimleri Başladı! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,549
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Hacı Bayram Veli.jpg

'Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli'nin çekimleri başladı!

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturduğu, başrollerini Burak Sevinç ile Almila Ada'nın paylaşacağı dizinin hazırlık çalışmaları tamamlandı ve çekimleri geçtiğimiz gün başladı.

Proje tasarımını İsa Yıldız'ın üstlendiği dizinin kadrosunda Kemal Başar ve Hüseyin Soysalan da yer alıyor.

'Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli' yakında TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: Zeyno
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Şunu gördüğümden beri içime bi kurt düştü de ondan üzüldüm. :A Ramazan dizisi olursa çok mutlu olurum. :A
Mavera'nın çekimleri de Temmuz-Ağustos ayı gibi yapıldı, ama Mart ortasında Ramazan ayında yayına girdi. Ben öyle düşünüyorum. :A Zaten bir kaç güne detaylı bilgi gelir bence.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Mavera'nın çekimleri de Temmuz-Ağustos ayı gibi yapıldı, ama Mart ortasında Ramazan ayında yayına girdi. Ben öyle düşünüyorum. :A Zaten bir kaç güne detaylı bilgi gelir bence.
Ramazan dizisi olur diye ümitlenmeye başladım şimdi. :Z Umarım o detaylı bilgide görmek istediklerimi görürüm. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Umarım sezon işi olmaz Burak'a yazık olur yoksa.

'Aşkın Yolculuğu: Yunus Emre' çok güzel bir proje olmuştu, tekrarlarını da takip etmiştim. Umarım yapım şirketi onun gibi bir iş çıkarır ortaya.

Gelecek sene Ramazan ayında yayınlanır diye düşünüyorum, yoksa kanal sezon içerisinde yayınlarsa istediği reytingleri alamayabilir.

• Beğendim
Reactions: The Barberson