Hatırlamaz mıyım o zamanlar çok izlerdim Aslı ve Nasuh’uUmut yolcularında sedef avcının oynadığı karakteri hatırlıyormusun @ozgur2113 aynı karakterle arka sokaklardada oynadı @ozgur2113
Hatırlamaz mıyım o zamanlar çok izlerdim Aslı ve Nasuh’uUmut yolcularında sedef avcının oynadığı karakteri hatırlıyormusun @ozgur2113 aynı karakterle arka sokaklardada oynadı @ozgur2113
Son galan olsunHayırlı olsun tekrar biz galadan izliyoruz bölümü @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @kerem @mrt-06 @xemrexxx
Bunun gitmeden belki bir sinema versiyonunu yaparım irlandaya @ömer karataşkurtlar vadiisi pusu gibi 300.bölüm de emeğine sağlık güzel olmuş
Seni tam memnun etti dizi bittiSüper bi bölüm olmuş tam istediğim sezon finali eline sağlık @pompy
oyuncular hiç ara vermedi başka dizide 18 bölüm mü oynadılar @ÇiğdemSeni tam memnun etti dizi bitti
Ozaman rahatsız et @Sherlock sanada yorum yapsın
Aşkın maceraları vardıNasıl anlamadım kı
Ali Ozan Müdür de olmasa ekobin arkasını kim kollayacak merak ediyorum.Hayırlı olsun tekrar biz galadan izliyoruz bölümü @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @kerem @mrt-06 @xemrexxx