Sen onu bile olamazsın aciz mahlukKız seni hangi pavyon alıranca tuvaletçi olursun
evet
Kendini gizlemenin yolunuda bulmuş 😱😱😱 @Forumdash @xemrexxx @Maskeli FedaiKız ben imam hatip mezunuyum bilmem öyle şeyler@xemrexxx
Kız seni hangi pavyon alıranca tuvaletçi olursun
Pavyon şarkıcısı dediğin koskoca Medet yaptık seniSen beni ucuz pavyon şarkıcı mı sandın@xemrexxx
Soluksuz izledik dizini canlı yayında bnuda sayende forumda ilk kez böyle bişi oldu @Forumdash abicimin organize yeteneğinide tabi katkısını unutmayalım
medette senin gibi paçavraPavyon şarkıcısı dediğin koskoca Medet yaptık seniYanında da xemrexxx
Gala çok sıcaktı klimalar bozuktuSoluksuz izledik dizini canlı yayında bnuda sayende forumda ilk kez böyle bişi oldu @Forumdash abicimin organize yeteneğinide tabi katkısını unutmayalım@xemrexxx
keşke yiğitt seyretseydiSoluksuz izledik dizini canlı yayında bnuda sayende forumda ilk kez böyle bişi oldu @Forumdash abicimin organize yeteneğinide tabi katkısını unutmayalım@xemrexxx
saunada bir ölüm planlıyorum o zaman sana
Bak gördünmü pompyı zor duruma düşürme soğuyacan diyesaunada bir ölüm planlıyorum o zaman sana
Gaşa bitti millet evine gitti hatta zıbardı alamancı yeni geliyorPasta patlamasa bari, hayırlı olsun @pompy.
Hiç valla yorulduk. Dudu peri bize enerji içeceği yapmasaydı zor dayanırdık o galayaGaşa bitti millet evine gitti hatta zıbardı alamancı yeni geliyor@pompy @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx
Gaşa? Karadenuzlu değulem ben.Gaşa bitti millet evine gitti hatta zıbardı alamancı yeni geliyor@pompy @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?