Sen onu bile olamazsın aciz mahlukKız seni hangi pavyon alıranca tuvaletçi olursun
evet
Kendini gizlemenin yolunuda bulmuş 😱😱😱 @Forumdash @xemrexxx @Maskeli FedaiKız ben imam hatip mezunuyum bilmem öyle şeyler@xemrexxx
Kız seni hangi pavyon alıranca tuvaletçi olursun
Pavyon şarkıcısı dediğin koskoca Medet yaptık seniSen beni ucuz pavyon şarkıcı mı sandın@xemrexxx
Soluksuz izledik dizini canlı yayında bnuda sayende forumda ilk kez böyle bişi oldu @Forumdash abicimin organize yeteneğinide tabi katkısını unutmayalım
medette senin gibi paçavraPavyon şarkıcısı dediğin koskoca Medet yaptık seni![]()
![]()
Yanında da xemrexxx
![]()
Gala çok sıcaktı klimalar bozuktuSoluksuz izledik dizini canlı yayında bnuda sayende forumda ilk kez böyle bişi oldu @Forumdash abicimin organize yeteneğinide tabi katkısını unutmayalım![]()
![]()
@xemrexxx
keşke yiğitt seyretseydiSoluksuz izledik dizini canlı yayında bnuda sayende forumda ilk kez böyle bişi oldu @Forumdash abicimin organize yeteneğinide tabi katkısını unutmayalım![]()
![]()
@xemrexxx
saunada bir ölüm planlıyorum o zaman sana
Bak gördünmü pompyı zor duruma düşürme soğuyacan diyesaunada bir ölüm planlıyorum o zaman sana![]()
Gaşa bitti millet evine gitti hatta zıbardı alamancı yeni geliyorPasta patlamasa bari, hayırlı olsun @pompy.![]()
Hiç valla yorulduk. Dudu peri bize enerji içeceği yapmasaydı zor dayanırdık o galayaGaşa bitti millet evine gitti hatta zıbardı alamancı yeni geliyor![]()
![]()
@pompy @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx
Gaşa? Karadenuzlu değulem ben.Gaşa bitti millet evine gitti hatta zıbardı alamancı yeni geliyor![]()
![]()
@pompy @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx