son sahnesini görünce tam benlik sahne dedim @ÇiğdemAaa vazgeçmedin bu diziden
son sahnesini görünce tam benlik sahne dedim @ÇiğdemAaa vazgeçmedin bu diziden
hiç bakmıyorum hatta espri yaptım mecazi anlamda bomba patllatı ceyda keremlerin evinde @ÇiğdemEvet ama bu diziden gelince vazgeç
Aman aman istemezHasret gideririz işte bol bol
ortağın afilli aşktan ceyda @serhattBeğenmedim ben tek başıma yaparım her kötülüğü ortak istemez
Aman istemem o ecünnüyüortağın afilli aşktan ceyda @serhatt
bağlantısı kuvvetli diye seni serbest bırakan o savcıyla bir telefonla @serhattAman istemem o ecünnüyü
Aaa başlarda izliyordun senaryona sahne bakmak içinhiç bakmıyorum hatta espri yaptım mecazi anlamda bomba patllatı ceyda keremlerin evinde @Çiğdem
ortağın afilli aşktan ceyda @serhatt
@serhatt İstemedine göre tam isabet @pompyAman istemem o ecünnüyü
Antalya ve kayseri Alanya maçında fenerin 3 puanları çalındı o puanlar galatasaray ve beşiktaşa gitti
Fikrim yok ama hiç yüzün gülmüyor seninde hep kötü haberli konusuyorsunAntalya ve kayseri Alanya maçında fenerin 3 puanları çalındı o puanlar galatasaray ve beşiktaşa gitti
sivas maçı var ondada galatasaray puan aldı @Çiğdem
hakemler çok kötü fenerbahçe lider olacakten maç eksiğiyle beşinci sırada yense dördüncü bitirecek @ÇiğdemFikrim yok ama hiç yüzün gülmüyor seninde hep kötü haberli konusuyorsun
Kuzenim olucak diyordun o olup örnek olsun iştehakemler çok kötü fenerbahçe lider olacakten maç eksiğiyle beşinci sırada yense dördüncü bitirecek @Çiğdem
Hak önemlı yanı babamda çok laf ediyor hakemlere tabi futbol kuralanı bilmedimden haklılarmı haksızlarmı bilmiorum fazla ama adalet önemli tabi her işte
ben bu senaryoda yazdım yunanistanda 6 gol at hiç birini vermemiş ardından video hakemin evine saldırdılar yunanistanda @ÇiğdemHak önemlı yanı babamda çok laf ediyor hakemlere tabi futbol kuralanı bilmedimden haklılarmı haksızlarmı bilmiorum fazla ama adalet önemli tabi her işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?