son sahnesini görünce tam benlik sahne dedim @ÇiğdemAaa vazgeçmedin bu diziden
son sahnesini görünce tam benlik sahne dedim @ÇiğdemAaa vazgeçmedin bu diziden
Hasret gideririz işte bol bolBende öyle düşündüm
hiç bakmıyorum hatta espri yaptım mecazi anlamda bomba patllatı ceyda keremlerin evinde @ÇiğdemEvet ama bu diziden gelince vazgeç
Aman aman istemezHasret gideririz işte bol bol
ortağın afilli aşktan ceyda @serhattBeğenmedim ben tek başıma yaparım her kötülüğü ortak istemez
Aman istemem o ecünnüyüortağın afilli aşktan ceyda @serhatt
bağlantısı kuvvetli diye seni serbest bırakan o savcıyla bir telefonla @serhattAman istemem o ecünnüyü
Aaa başlarda izliyordun senaryona sahne bakmak içinhiç bakmıyorum hatta espri yaptım mecazi anlamda bomba patllatı ceyda keremlerin evinde @Çiğdem
ortağın afilli aşktan ceyda @serhatt
@serhatt İstemedine göre tam isabet @pompy @Forumdash @xemrexxxAman istemem o ecünnüyü
Antalya ve kayseri Alanya maçında fenerin 3 puanları çalındı o puanlar galatasaray ve beşiktaşa gitti
Fikrim yok ama hiç yüzün gülmüyor seninde hep kötü haberli konusuyorsunAntalya ve kayseri Alanya maçında fenerin 3 puanları çalındı o puanlar galatasaray ve beşiktaşa gitti
sivas maçı var ondada galatasaray puan aldı @Çiğdem
hakemler çok kötü fenerbahçe lider olacakten maç eksiğiyle beşinci sırada yense dördüncü bitirecek @ÇiğdemFikrim yok ama hiç yüzün gülmüyor seninde hep kötü haberli konusuyorsun
Kuzenim olucak diyordun o olup örnek olsun iştehakemler çok kötü fenerbahçe lider olacakten maç eksiğiyle beşinci sırada yense dördüncü bitirecek @Çiğdem
Hak önemlı yanı babamda çok laf ediyor hakemlere tabi futbol kuralanı bilmedimden haklılarmı haksızlarmı bilmiorum fazla ama adalet önemli tabi her işte
ben bu senaryoda yazdım yunanistanda 6 gol at hiç birini vermemiş ardından video hakemin evine saldırdılar yunanistanda @ÇiğdemHak önemlı yanı babamda çok laf ediyor hakemlere tabi futbol kuralanı bilmedimden haklılarmı haksızlarmı bilmiorum fazla ama adalet önemli tabi her işte