Zamanla çok sevdiği bir dizi varmış ve 15. bölümde final yapmış. O yüzden adını anmak istemiyor @Emre Ozansoy artık o uğursuz sayının15 @Emre Ozansoy a ihanet etmiş.![]()
Zamanla çok sevdiği bir dizi varmış ve 15. bölümde final yapmış. O yüzden adını anmak istemiyor @Emre Ozansoy artık o uğursuz sayının15 @Emre Ozansoy a ihanet etmiş.![]()
Hangi diziymiş? Biliyor musun?Zamanla çok sevdiği bir dizi varmış ve 15. bölümde final yapmış. O yüzden adını anmak istemiyor @Emre Ozansoy artık o uğursuz sayının![]()
Yok bilmiyorum tamamen benim tahminim( daha doğrusu uydurmam)Hangi diziymiş? Biliyor musun?![]()
Spora ilgin hangi düzeyde? Hangi takımlısın?Yok bilmiyorum tamamen benim tahminim( daha doğrusu uydurmam)![]()
Galatasaraylıyım ancak ilk 11'i say desen sayamam, o derece ilgiliyimdirSpora ilgin hangi düzeyde? Hangi takımlısın?
Sen resmen bensin. Galatasaraylısın ama bilgin çok az.Galatasaraylıyım ancak ilk 11'i say desen sayamam, o derece ilgiliyimdirPek takip etmiyorum.
Mesela şu saatlerde Galatasaray'ın maçı varmış ve ben bunu yeni öğrendim. Sporla alakam; uzaktan eğitim gören çocuğun okulla olan alakası ile yarışırSen resmen bensin. Galatasaraylısın ama bilgin çok az.![]()
Bende 0'a yakın.Mesela şu saatlerde Galatasaray'ın maçı varmış ve ben bunu yeni öğrendim. Sporla alakam; uzaktan eğitim gören çocuğun okulla olan alakası ile yarışır![]()
Sen resmen bensin. Galatasaraylısın ama bilgin çok az.![]()
10 numara tespit.Mesela şu saatlerde Galatasaray'ın maçı varmış ve ben bunu yeni öğrendim. Sporla alakam; uzaktan eğitim gören çocuğun okulla olan alakası ile yarışır![]()
Beni nasıl unutursunBirden bizim tayfa deyince anlayamadım.Çok pardon onu unuttum.
E @EmreCan @Emre Ozansoy siz ne diyorsunuz. Kaç bölümü var dizinin.![]()
Sen olmasan akıllarına gelmeyecemBu Zeka sana fazla gelmesin.Heee birde Emrecan
Bu ara foruma az girdiğinden olduBeni nasıl unutursun
10,15 bölüm diyorum ben
Sen olmasan akıllarına gelmeyecem![]()
Değerimi bil.Beni nasıl unutursun
10,15 bölüm diyorum ben
Sen olmasan akıllarına gelmeyecem![]()