Zamanla çok sevdiği bir dizi varmış ve 15. bölümde final yapmış. O yüzden adını anmak istemiyor @Emre Ozansoy artık o uğursuz sayının15 @Emre Ozansoy a ihanet etmiş.
Zamanla çok sevdiği bir dizi varmış ve 15. bölümde final yapmış. O yüzden adını anmak istemiyor @Emre Ozansoy artık o uğursuz sayının15 @Emre Ozansoy a ihanet etmiş.
Hangi diziymiş? Biliyor musun?Zamanla çok sevdiği bir dizi varmış ve 15. bölümde final yapmış. O yüzden adını anmak istemiyor @Emre Ozansoy artık o uğursuz sayının
Yok bilmiyorum tamamen benim tahminim( daha doğrusu uydurmam)Hangi diziymiş? Biliyor musun?
Spora ilgin hangi düzeyde? Hangi takımlısın?Yok bilmiyorum tamamen benim tahminim( daha doğrusu uydurmam)
Galatasaraylıyım ancak ilk 11'i say desen sayamam, o derece ilgiliyimdir Pek takip etmiyorum.Spora ilgin hangi düzeyde? Hangi takımlısın?
Sen resmen bensin. Galatasaraylısın ama bilgin çok az.Galatasaraylıyım ancak ilk 11'i say desen sayamam, o derece ilgiliyimdir Pek takip etmiyorum.
Mesela şu saatlerde Galatasaray'ın maçı varmış ve ben bunu yeni öğrendim. Sporla alakam; uzaktan eğitim gören çocuğun okulla olan alakası ile yarışırSen resmen bensin. Galatasaraylısın ama bilgin çok az.
Bende 0'a yakın. Bu hafta Kicktipp tahminlerinden dolayı maçın olduğunu biliyordum da ne bugün ne şu saatlerde olduğunu bilmiyordum.Mesela şu saatlerde Galatasaray'ın maçı varmış ve ben bunu yeni öğrendim. Sporla alakam; uzaktan eğitim gören çocuğun okulla olan alakası ile yarışır
Sen resmen bensin. Galatasaraylısın ama bilgin çok az.
10 numara tespit.Mesela şu saatlerde Galatasaray'ın maçı varmış ve ben bunu yeni öğrendim. Sporla alakam; uzaktan eğitim gören çocuğun okulla olan alakası ile yarışır
Beni nasıl unutursunBirden bizim tayfa deyince anlayamadım. Çok pardon onu unuttum.
E @EmreCan @Emre Ozansoy siz ne diyorsunuz. Kaç bölümü var dizinin.
Sen olmasan akıllarına gelmeyecemBu Zeka sana fazla gelmesin. Heee birde Emrecan
Bu ara foruma az girdiğinden oldu Kusura bakmaBeni nasıl unutursun
10,15 bölüm diyorum ben
Sen olmasan akıllarına gelmeyecem
Değerimi bil.Beni nasıl unutursun
10,15 bölüm diyorum ben
Sen olmasan akıllarına gelmeyecem