Aşkın Tarifi Dizisinden İlk Kare Yayınlandı! | Kanal D

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
24,013
Puanı
1,060
E0ZX3ByXEAI8y8d_auto_x2.jpg

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Aşkın Tarifi'nden ilk kare yayınlandı!

Yapımını NTC Medya'nın, yönetmenliğini Deniz Koloş'un üstlendiği, kadrosunda Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Yasemin Çonka, Alper Saldıran, Cem Davran ve Atakan Yılmaz'ın yer aldığı diziden ilk kare yayınlandı.

Aşkın Tarifi yakında Kanal D'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Kadir Doğulu son dönemde seçtiği projelerle kendisine yazık ediyor. Zaten en son seçtiği dizi projelerinin çoğu rafa kalktı. Kendini yaz dizisinde harcamamalıydı, yeni sezonda daha iddialı bir proje ile ekranda olmasını isterdim açıkçası :)

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Kadir Doğulu son dönemde seçtiği projelerle kendisine yazık ediyor. Zaten en son seçtiği dizi projelerinin çoğu rafa kalktı. Kendini yaz dizisinde harcamamalıydı, yeni sezonda daha iddialı bir proje ile ekranda olmasını isterdim açıkçası :)
Aslında dizi konusu itibariyle iş yapacak bir diziye benziyordu. Sezon içinde komedi dizisi olarak yapsalar bile olurdu da ne partneri olmuş ne de iddialı bir kadrosu var, en fazla 20 bölüm veriyorum ki onu bile göremez.

Kadir iyi görünüyor ama yazık olacak.. :( Şöyle kendini gösterebileceği şık bir diziyle dönseydi keşke.

Aslında dizi konusu itibariyle iş yapacak bir diziye benziyordu. Sezon içinde komedi dizisi olarak yapsalar bile olurdu da ne partneri olmuş ne de iddialı bir kadrosu var, en fazla 20 bölüm veriyorum ki onu bile göremez.
Yaz sezonunu zar zor tamamlar bu dizi. Yeni sezon dizileri dönünce fişini çeker Kanal D. Kadir, Neslihan Atagül'ü örnek alsa keşke proje seçimlerinde. :A

Yaz sezonunu zar zor tamamlar bu dizi. Yeni sezon dizileri dönünce fişini çeker Kanal D. Kadir, Neslihan Atagül'ü örnek alsa keşke proje seçimlerinde. :A
20 bölümü Çatı Katı Aşk'ın 17'yi görmesinden ve kanalın büyük ihtimalle tamamen dolu olmayacağından ekim'e kadar devam etme ihtimalinden verdim zaten. :A Dizileri Neslihan Atagül seçse çok güzel olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes