Aşkın Rengi | Yakında | Kanal D | Almila Yapım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ooo iyimis @Arslan Bey ile gezersiniz
ben Isvicre'de yasadigimdan pek görüsemeyiz sanirim..
Evet ya yabancılık çekmem en azından. Olsun canım yazın gelmiyor musun sonuçta görüşürüz :
@dizi kolik 'i ikna etmeye çalışıyorum ama :

- - - Ekleme - - -

İsmi çok güzel. Konusunu merak ediyorum. Başarılar dilerim. Takipçinim. Eylül'de mi başlayacak bu dizi?
Konuyu okudun mu
?

Nazilli'ye gelecek hatta. Oraya daha yakınım.

Ooooooooooo tam benim yerim iste
Dedemler orada oturuyor, dükkan var bide orada iyimis

Buzdolabi falan lazimsa gidin bizim dükkana Ömer gönderdi dersiniz indirim yapar

@Almila

- - - Ekleme - - -

Evet ya yabancılık çekmem en azından. Olsun canım yazın gelmiyor musun sonuçta görüşürüz :
@dizi kolik 'i ikna etmeye çalışıyorum ama :

Niye dizi kolik'i? Oda mi geliyor

İlk sene ev tutar mıyım bilmiyorum ama 2. sene uğrayabilirim dedenin yanına :

Getirtmeye çalışıyorum diyelim

İlk sene ev tutar mıyım bilmiyorum ama 2. sene uğrayabilirim dedenin yanına :

Getirtmeye çalışıyorum diyelim

Yok, dedem Nazilli'de yasiyor, dükkan bizim, baskasina kiraladik, oda bayii acmis arcelik mi bosch mu vestel mi hangisi bilmiyor artik

Sende git @dizi kolik beraber gecinir gidersiniz hafta sonu @Arslan Bey gezdirir sizi
iyi bilir o oralari.

Yok, dedem Nazilli'de yasiyor, dükkan bizim, baskasina kiraladik, oda bayii acmis arcelik mi bosch mu vestel mi hangisi bilmiyor artik

Sende git @dizi kolik beraber gecinir gidersiniz hafta sonu @Arslan Bey gezdirir sizi
iyi bilir o oralari.

Bir de kuzenimi getiririm, 3 kız olurlar. Müthiş bir anlaşma yeteneği var, herkesle iyi anlaşır. Gelsin yani, yabancılık çekmez. Güzel olur yani.

Anladım :

- - - Ekleme - - -

Konuyu yazmıyor ki? :GDG:

Ben gidersem oraya sadece Hilal için giderim Ömer.

Konuyu nasıl yazmıyor ya
18 Temmuz Salı diye yazmıyor mu ?
Bende aynı yerde olalım diye uğraşıyorum tatlım

Bir de kuzenimi getiririm, 3 kız olurlar. Müthiş bir anlaşma yeteneği var, herkesle iyi anlaşır. Gelsin yani, yabancılık çekmez. Güzel olur yani.
Ama deniz yokmuşşşş
Neyse oradan deniz bahanesiyle İzmir'e gideriz :
@dizi kolik

Ay neyse ya tercih yapalım da gelirse konuşuruz bunları :
@dizi kolik @Yakamoz-Asi @Arslan Bey

Bu zamana kadar anlaşabildik mi zaten? Neyse bu konunun yeri değil burası. Taklımın dizisi hakkında yorum yapalım artık.

Bunun sebebi ben değilim ki. Durduk yere gömüyorsun beni. Ben iyi biriyim oysa ki. Anlaşıyorum genelde herkesle ama bir tek sen tepki gösteriyorsun bana.