Aşkın Rengi | Yakında | Kanal D | Almila Yapım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ooo iyimis @Arslan Bey ile gezersiniz :D ben Isvicre'de yasadigimdan pek görüsemeyiz sanirim..
Evet ya yabancılık çekmem en azından. Olsun canım yazın gelmiyor musun sonuçta görüşürüz ::D @dizi kolik 'i ikna etmeye çalışıyorum ama ::)

- - - Ekleme - - -

İsmi çok güzel. Konusunu merak ediyorum. Başarılar dilerim. Takipçinim. Eylül'de mi başlayacak bu dizi? :)
Konuyu okudun mu :) ?

Nazilli'ye gelecek hatta. Oraya daha yakınım. :D

Ooooooooooo tam benim yerim iste :D Dedemler orada oturuyor, dükkan var bide orada iyimis :D
Buzdolabi falan lazimsa gidin bizim dükkana Ömer gönderdi dersiniz indirim yapar :D :F
@Almila

- - - Ekleme - - -

Evet ya yabancılık çekmem en azından. Olsun canım yazın gelmiyor musun sonuçta görüşürüz ::D @dizi kolik 'i ikna etmeye çalışıyorum ama ::)

Niye dizi kolik'i? Oda mi geliyor :)

Ooooooooooo tam benim yerim iste :D Dedemler orada oturuyor, dükkan var bide orada iyimis :D
Buzdolabi falan lazimsa gidin bizim dükkana Ömer gönderdi dersiniz indirim yapar :D :F
@Almila

- - - Ekleme - - -

Niye dizi kolik'i? Oda mi geliyor :)

İlk sene ev tutar mıyım bilmiyorum ama 2. sene uğrayabilirim dedenin yanına ::D

Getirtmeye çalışıyorum diyelim :)

İlk sene ev tutar mıyım bilmiyorum ama 2. sene uğrayabilirim dedenin yanına ::D

Getirtmeye çalışıyorum diyelim :)

Yok, dedem Nazilli'de yasiyor, dükkan bizim, baskasina kiraladik, oda bayii acmis arcelik mi bosch mu vestel mi hangisi bilmiyor artik :)

Sende git @dizi kolik beraber gecinir gidersiniz hafta sonu @Arslan Bey gezdirir sizi :) iyi bilir o oralari. :D

Yok, dedem Nazilli'de yasiyor, dükkan bizim, baskasina kiraladik, oda bayii acmis arcelik mi bosch mu vestel mi hangisi bilmiyor artik :)

Sende git @dizi kolik beraber gecinir gidersiniz hafta sonu @Arslan Bey gezdirir sizi :) iyi bilir o oralari. :D

Bir de kuzenimi getiririm, 3 kız olurlar. Müthiş bir anlaşma yeteneği var, herkesle iyi anlaşır. Gelsin yani, yabancılık çekmez. Güzel olur yani. :D

Anladım ::D

- - - Ekleme - - -

Konuyu yazmıyor ki? :GDG:

Ben gidersem oraya sadece Hilal için giderim Ömer. :)

Konuyu nasıl yazmıyor ya :F 18 Temmuz Salı diye yazmıyor mu ? :) Bende aynı yerde olalım diye uğraşıyorum tatlım :)

Ay neyse ya tercih yapalım da gelirse konuşuruz bunları ::D @dizi kolik @Yakamoz-Asi @Arslan Bey

Bu zamana kadar anlaşabildik mi zaten? Neyse bu konunun yeri değil burası. Taklımın dizisi hakkında yorum yapalım artık. :)

Bunun sebebi ben değilim ki. Durduk yere gömüyorsun beni. Ben iyi biriyim oysa ki. Anlaşıyorum genelde herkesle ama bir tek sen tepki gösteriyorsun bana. :(