Sen Eflatun'un 2.Bölümünü okuduğunda okurum çünkü ben 6.bölümü hemen okumuştum ve 2.bölümü hala yayınlamadım
YaparizBenim Albümüm bittikten sonra yorumlarınızı bekliyorum en başta da @eskici ve @Çiğdem-'in.
@denizz19 @Billy Kane @MayısKralı
Akmasak da damlarizAma o biter bitmez hemen buraya akman lazım.
Önceki bölüm gibi 150 küsür mesaj olsun yeter.Akmasak da damlariz
Oldu bilÖnceki bölüm gibi 150 küsür mesaj olsun yeter.
İsimiz buGüzeldi
Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Ve dediğin gibi ortişin bu bölümde danışman olarak yardım etti. Gelecek bölümler daha güzel olacak inşallah.Özgürün yardımıyla son sahneyi yazmışsın galiba güzel son olmuş.Genel olarakda sahneler dolu ve eğlenceliydi eline sağlık.
Niye bozuyorsun adami@Aserat gelecek yaza kadar devam edeceğim demişsin sence o kadar geniş bir konun var mı
Bana da dedi bende ondan cevap verdim zaten sanaYorum yap biraz dedi
Gelecek yaz derken o zamana kadar bitirmiş olurum anlamında dedim. Yani Şubat, Mart veya Nisan olabilir.@Aserat gelecek yaza kadar devam edeceğim demişsin sence o kadar geniş bir konun var mı
Ne kadar bozarsa reytingler de o kadar çok yükselir.Niye bozuyorsun adami
Oylarını göremedimGelecek yaz derken o zamana kadar bitirmiş olurum anlamında dedim. Yani Şubat, Mart veya Nisan olabilir.
Ne kadar bozarsa reytingler de o kadar çok yükselir.
Sabahtan beri bilgisayarım dondu şimdi 1-2 konu açmam gerekiyor ve tahminleri yollamam lazım. Bu arada sonuçları yarın akşam açıklarsan yorum yaparım İçerde'ye o kadar bağlanamadım.Oylarını göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?