Benzetebilirsin niye kızayım yahuben pek benzetemedim
Olabilir cnm ne bilim yarışmayı açtım bu çocuğu görünce denize benziyor dedim
Benzetebilirsin niye kızayım yahuben pek benzetemedim
Kesin söz vermeyeyim ama bakmaya çalışırım.İlk bölümü okursun değilmi
Aşk çıkmazı için verdiğin sözü bunda kullan bence @AseratKesin söz vermeyeyim ama bakmaya çalışırım.
Aslında onun için tam olarak söz vermedim. Sadece müsait bir zamanda bakarım demiştim.Aşk çıkmazı için verdiğin sözü bunda kullan bence @Aserat
O zaman müsait olursanız 7 ekim Cuma | 20.00'de Gönül Kahvesini okursunuzAslında onun için tam olarak söz vermedim. Sadece müsait bir zamanda bakarım demiştim.
Sonuçlar açıklandıktan sonra yorum yapacağım sen de 21:00'a kadar sahneleri izle oylarını gönder. .ss
Oyları gönderdim ya saf mısın? Hatta teşekkür de ettin.Sonuçlar açıklandıktan sonra yorum yapacağım sen de 21:00'a kadar sahneleri izle oylarını gönder. .ss
Doğru haklısın kafam karıştı bir an MayısKralı ile karıştırdımOyları gönderdim ya saf mısın? Hatta teşekkür de ettin.
Beni onunla nasıl karıştırabilirsin? Hadi başkası olsa neyse ama sürekli dizi değiştiren @MayısKralı'yla mı?Doğru haklısın kafam karıştı bir an MayısKralı ile karıştırdım
Benimkisi orijinal hem sihir var hem polislerÇalıntı senaryo orjinal olsaydı güzel düşünce derdim.
O kadar kötüledin dizimi daha okur muyum şimdi az sonra @Billy Kane in dizisini okuyacağım gerçi o da eleştirdi ama neyseArtık sözünü tutsan diyorum. .ss@denizz19
gel ozaman benimkini oku ozaman belki emrede yorumlarO kadar kötüledin dizimi daha okur muyum şimdi az sonra @Billy Kane in dizisini okuyacağım gerçi o da eleştirdi ama neyse
Daha fazla inat etme işte.O kadar kötüledin dizimi daha okur muyum şimdi az sonra @Billy Kane in dizisini okuyacağım gerçi o da eleştirdi ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?