İşte bana böyle rüşvetlerle gel
Mirasımız Aşktır devam ediyor mu
Onu erteledim gelecek yaz, yaz dizisi yaparım artık
Sen Eflatun'u oku dram,gizem falan var
İşte bana böyle rüşvetlerle gel
Mirasımız Aşktır devam ediyor mu
Çalıntı senaryo orjinal olsaydı güzel düşünce derdim.Güzel senaryoya güzel bir mesaj lazım bu yüzden açıklama pls.
Rüşvetçilere bak sen. 😱
Nesi çalıntı be? No: 309 ile benzerliği varsa bile 4. bölümden sonra bitti zaten.Çalıntı senaryo orjinal olsaydı güzel düşünce derdim.
1 bölüm okurum Gökhan'a ilk haftaki gibi puan verirsen daha da devam etmemOnu erteledim gelecek yaz, yaz dizisi yaparım artık
Sen Eflatun'u oku dram,gizem falan varTolgaya düşük vermem söz konusu değil zaten ama okursan ve uzun bir yorum yaparsan oy kullanırım
İlk bölümden sonra dizi kaldıran birine neden güvenesin ki?Onu erteledim gelecek yaz, yaz dizisi yaparım artık
Sen Eflatun'u oku dram,gizem falan varTolgaya düşük vermem söz konusu değil zaten ama okursan ve uzun bir yorum yaparsan oy kullanırım
Ne kadar ekmek o kadar köfte, kimse çıkarsız iş yapmaz bu hayattaGüzel senaryoya güzel bir mesaj lazım bu yüzden açıklama pls.
Rüşvetçilere bak sen. 😱
Sorun puansa ben de Tolga ve Gökhan'a iyi veririm yeter ki 6 bölümü de oku.Ne kadar ekmek o kadar köfte, kimse çıkarsız iş yapmaz bu hayatta
Bir sefer de erken oku işte. Hem sonra uykum geldiği için yeteri kadar coşturamıyoruz.Gece okurum
Erken okumak tarzim degilBir sefer de erken oku işte. Hem sonra uykum geldiği için yeteri kadar coşturamıyoruz.
Hem bugün @denizz19 olmadığı için sana daha çok iş düşüyor.Erken okumak tarzim degilyeteri kadar costuramazsak yarinda devam ederiz ne olacak yaniii
Hakikaten nereye kayboldu o ya sorularima da cevap vermiyorHem bugün @denizz19 olmadığı için sana daha çok iş düşüyor.
Silivri'deki yazlığında keyif yapıyor kısmet olursa yarın dönecek.Hakikaten nereye kayboldu o ya sorularima da cevap vermiyor
İyiydi sanki forum böyle?Silivri'deki yazlığında keyif yapıyor kısmet olursa yarın dönecek.
Yok onsuz hep bir tarafımız eksik.İyiydi sanki forum böyle?
Iy neyse konuya daha fazla hit kazandırmayayım.Yok onsuz hep bir tarafımız eksik.
Dönsün bakalim hesabini soracagiz bu kacisinSilivri'deki yazlığında keyif yapıyor kısmet olursa yarın dönecek.
İstediğin kadar kazandırabilirsin sonuçta dost meclisi.Iy neyse konuya daha fazla hit kazandırmayayım.
Adam tatile gidiyorum demişti ne kaçışı?Dönsün bakalim hesabini soracagiz bu kacisin
Arada bir giriyor ama sorularima cevap vermiyorİstediğin kadar kazandırabilirsin sonuçta dost meclisi.
Adam tatile gidiyorum demişti ne kaçışı?
Demek ki ele gelir şeyler sormuyorsun.Arada bir giriyor ama sorularima cevap vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?