Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Demek ki hemen 2 bölümden kesin hüküm vermek doğru değilmiş.4.bölümle beraber olayları ve diyalogları güzel aktarıyosun
Başrol olduğu için ölmediği kesinsadece bu olayı nasıl bağlayacağını merak ediyorumeline sağlık
Okuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Ama böyle klişeler benim dizimde olmaz.Bu bölüm daha iyi olmuş. Olaylar daha seyrinde gitmiş. Ancak Iraz'ın ölmeyeceğini düşünüyorum ve bence yapılan bu şey bir oyundan ibaret. Doktorla anlaşma yapmış olacaklar ve Iraz'ın öldü haberine inanacaklar. Bir süre sonra da Iraz ortaya çıkacak ve herkes şok olacak Ayy bu bildiğin eve dönüş olacak
O zaman Iraz öldüOkuduğun için teşekkürler beğendiğine sevindim. Ama böyle klişeler benim dizimde olmaz.
Gizemi kaçmasın diye pek bir şey söyleyemem ama gelecek bölümler için diğer karakterlerle ilgili tahminlerin var mı?O zaman Iraz öldü
YokGizemi kaçmasın diye pek bir şey söyleyemem ama gelecek bölümler için diğer karakterlerle ilgili tahminlerin var mı?
Ama konuyu coşturmak lazım bir şeyler söyle işte.
Sıla'nın yeni klibini beğendin miAma konuyu coşturmak lazım bir şeyler söyle işte.
İzlemedim ama buraya yorum yapmaya devam edersen izlerim.Sıla'nın yeni klibini beğendin mi
Yapmıyorum izlemeİzlemedim ama buraya yorum yapmaya devam edersen izlerim.
Övülmeye ihtiyacımız yok şekerim biz zaten övgü kaynağıyızOysa övmeye ne kadar hazırdım.
Yorum yapacak daha çok konu var.Yorum yapıyorum işte
İyi bulunca haber et :ssYorum yapacak daha çok konu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?