Bildirim yollamak mı başarı.Gaza gelmek değil sadece başarımın üzerinden geçiyorum.
Bildirim yollamak mı başarı.Gaza gelmek değil sadece başarımın üzerinden geçiyorum.
Merakla bekliyoruzBugün Günlerden #AşkınPeşinden
Ne kadar heyecanlı olduğunuzu biliyorum. İnatla okumamaya devam eden @Çiğdem-, @xemrexxx, @Bully, @Forumdash ve diğerlerinin bu dizinin müdavimlerinden olacağından da şüphem yok. Bu yüzden beklentilerinizi karşılayacak ve ağızları açık bırakacak bir 5. bölüm hazırladım akşam yayına olacak.
@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @Bully @Forumdash @ozgur2113 @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @turkuazz @-potterhead- @DarkLeqenD @hayret bi şey @batuhankaralar @Starcık ve diğerleri...
ilk bölüme oranla kısa olması iyi olmuş bölümün burda emre ile çok atışmam olmamış hizmetçi başı @vadikızı ile atışmalarım olmuş onu kovdurucam
Beğendiğin için teşekkürler gelecek bölümler yine bunun gibi kısa ve hareketli olacak inşallah. Bir de 5'i okuyup yorumlarsan ballı kaymak olur.ilk bölüme oranla kısa olması iyi olmuş bölümün burda emre ile çok atışmam olmamış hizmetçi başı @vadikızı ile atışmalarım olmuş onu kovdurucam
Beğendiğin için teşekkürler gelecek bölümler yine bunun gibi kısa ve hareketli olacak inşallah. Bir de 5'i okuyup yorumlarsan ballı kaymak olur.
gece bakmaya çalısıcam onadaBeğendiğin için teşekkürler gelecek bölümler yine bunun gibi kısa ve hareketli olacak inşallah. Bir de 5'i okuyup yorumlarsan ballı kaymak olur.
Bilmiyorum onun için takipte kalmanız lazım.
Yani şimdi bakarsan reytingleri daha erken paylaşabilirdim ama sen bilirsin tabii.gece bakmaya çalısıcam onada
Bilmiyorum onun için takipte kalmanız lazım.
Yani şimdi bakarsan reytingleri daha erken paylaşabilirdim ama sen bilirsin tabii.
okuyayım ozaman çıkmadan ama sende 20:00 0lmadan önce açıklaBilmiyorum onun için takipte kalmanız lazım.
Yani şimdi bakarsan reytingleri daha erken paylaşabilirdim ama sen bilirsin tabii.
Tamam bekliyorum.okuyayım ozaman çıkmadan ama sende 20:00 0lmadan önce açıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?