Aşkın Peşinden - 4. Bölüm | Yeni Bölüm

Yorumun için teşekkürler beğendiğine sevindim.

Şu çiçekçi olayı gülümsetti.
@Aserat komedi işini biliyorsun Miras Aşktır için senden yardım alacağım

Genel olarak güzel @Aserat ama hala 309'a benzetiyorum ben.
Neyse okumaya devam ederim ama Miras Aşktır için kapımız açık sana teklifimi değerlendir

Varsa da bu bölümden itibaren No: 309 ile pek benzerliği kalmadı. Orada kızın hamile olduğu en başından ailesine söyleniyordu burada hizmetçi olarak dahil oldu al sana büyük fark. Ayrıca müstakbel gelinin annesi gibi farklı bir karakter de var ekstra olarak.

5. Bölüm Özeti:
Emre'nin yalanına ortak olan Çiğdem hizmetçi olarak Ocaklı malikanesine giriş yapmıştır, ancak gecenin sürprizleri henüz bitmemiştir. Öte yandan Iraz ise Çiğdem'den duyduklarıyla şoke olur ve şaşırtıcı bir hamleye imza atar. Çiğdem bir yandan içine düştüğü yalan çukurundan kurtulmaya çabalarken diğer yandan da yaşayacağı en uzun geceyi bir şekilde atlatmaya çalışır.

Yayın Tarihi: 8 Eylül Perşembe / Yayın Saati: 20.30

Bölüm ile ilgili tahminlerinizi bekliyor ve okumayanların yorumlarını bekliyorum.

@denizz19 @eskici @Çiğdem- @xemrexxx @ozgur2113 @destere @Bully @Forumdash @vadikızı @Billy Kane @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @turkuazz @-potterhead- @DarkLeqenD @hayret bi şey @batuhankaralar @Starcık ve diğerleri...

Tutmaz

Tahminim dogru cikti

Neyden bahsediyorsun bir şeyin doğru çıktığı yok.

Sen de Kırgınlar'a laf söylediğimizde dizinin konusuna kadar gelip Güldürdün'e basıyorsun ama bir bölüm bile okumuyorsun. .ss @Bully
Gördüm iste fragmanda yaziyir hala niye kabul etmiyorsun

Kısa olunca okuması daha zevkli oldu. Ayrıca bua sefer olaylıda geçti en iyi bölüm olmuş.
Eline sağlık.

Kısa olunca okuması daha zevkli oldu. Ayrıca bua sefer olaylıda geçti en iyi bölüm olmuş.
Eline sağlık.
Ben demiştim demek istemiyorum ama beğeneceğini tahmin ediyordum. Bu arada biraz zorla okutur gibi görünüyor olabilirim ama daha önce Aşkın Alfabesi'ni de takip eden ve romantik komedi seven biri olarak seni es geçmek istemiyoruz.

Yoo aksine alıştık bildirimlerine.