Aşkın Peşinden - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

101.mesajı ben atmak isedim. Dilerim tüm bölümlerinizde bu kadar çok mesajlarınız olur.

3. BÖLÜM ÖZETİ:
Emre tarafından bozguna uğrayan ve tek isteği karnındaki bebekle birlikte Ocaklı malikanesine sızabilmek olan Çiğdem bir şekilde yine onun karşısına çıkar, ancak yine istediğini alamaz. Öte yandan Ayten'in evine ise sürpriz biri misafir olur, ancak bu misafir geçmişte onun başına birçok bela açmıştır. Bunların yanı sıra Emre'nin müstakbel eşi Iraz ve annesi Müjde şoke edici bir gerçekle yüzleşiRr. Günün sonu ise herkesin yolunun çakışmasını sağlayan sürprizlere gebedir.

Yayın Tarihi: 27 Ağustos Cumartesi / Yayın Saati: 20.30

Bu arada 2. bölümü okumayanlar da okuyup yorum atsa fena olmaz en başta da dizinin başrolü @xemrexxx.

@denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @eskici @destere @ozgur2113 @Forumdash @Bully @Billy Kane @vadikızı @MayısKralı @cookies @Harunnn60 @mrt-06 @-potterhead- @turkuazz @DarkLeqenD @batuhankaralar @tolgab @Starcık @Seviyor sevmiyor

Lacivert ile bu kez çakıştın işte

Bence Lacivert'i yarın yayınla Yıldızlar da Cumartesi olsun. Hem sonuçlar o zamana kadar ancak toparlanır.
Öyle bir şey olmayacak benim yayın günümü elimden aldın yoksa şimdi rahatça Reyting alırdın ama yarın hezimete uğrayacaksın bence Pazar yayınla sen

Öyle bir şey olmayacak benim yayın günümü elimden aldın yoksa şimdi rahatça Reyting alırdın ama yarın hezimete uğrayacaksın bence Pazar yayınla sen
Senin asıl günün pazardı zaten sen o zaman yayınla. Bu senden son isteğim olsun.