Aşkın Nur Yengi Artık Kendi Projeleri İçin Dans Edecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Düet yaptığı Alama ile birlikte klip çeken Yengi: Bu klipte dans etmedim, kendi kişisel projelerimde dans edeceğim
'Yok Böyle Dans'ta performanslarıyla adından söz ettiren ancak yarışmadan boynu bükük ayrılan Aşkın Nur Yengi; Lübnanlı müzisyen Raghep Alama ile, birlikte düet yaptıkları 'Sevdik Ya' isimli parçasına klip çekti. Yengi; Yeniköy'deki Avusturya Konsolosluğu'ndaki çekim sırasında gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

SPOR KADAR ÖNEMLİ
Mart'ta Lübnan'a gideceğini ve orada Alama ile birlikte konser vereceğini açıklayan Yengi, 'Yok Böyle Dans'la ilgili sorulara yanıt vermedi. Şarkıcı "Spor yapmak kadar dans etmek de lazım. Dans insanın vücüt gelişiminde çok etkili. Bu klipte dans etmiyorum ama kendi kişisel projelerimde dans hünerlerimi sevenlerimle paylaşabilirim" dedi.

BONOMO İYİ SEÇİM
Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan Can Bonomo'nun doğru tercih olduğunu söyleyen Yengi, "Benim için Eurovision'un eski tadı yok! 'Ünlüler gitsin ya da gitmesin' tartışması yapılırken, ben iyi bestenin ülkemizi temsil etmesinden yanayım. Can da iyi şarkıları olan biri. Umarım başarılı olur" dedi.

Bu kadının da gideri var
.