'Aşkın Büyüsü' TV'de İlk Kez FOX'ta!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
15 Nisan 2011 tarihinde ülkemizde 'Aşkın Büyüsü' adıyla vizyona giren baş rollerinde Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz ve Hal Holbrook'un yer aldığı 'Water For Elephants' filmi TV'de ilk kez Pazar akşamı FOX'ta!

Anne ve babasını kaybettikten sonra veterinerlik eğitimini bırakarak sirk trenine katılan Jacop, sirkin asi fili Rosie'i eğitmeyi başarır. Bu süre zarfında sirkte binicilik yapan genç ve güzel Marlena'a aşık olur.

Aşkın Büyüsü, TV'de ilk kez Pazar 21.30'da FOX'ta

yPT9KsTKimDiPumSVdEf2ECT.jpg

Son düzenleme:
Çok çok geç 23.45'de pek Film İzleyeceğimi zannetmiyorum. :)

Beyaz karşısında şansı yok. :X Ayrıca Karagül 00:30'da anca bitiyor. :A

Star'da Cuma 23.30'da filmler veriyor 15 dakikanın lafı mı olur. :T:

Geçen hafta oldu ilk kez yayınlayacak bir şey yoktu erken biter bu hafta. :D
Sanmam Fox'un Karagül'ü erken bitireceğini. :A 11 reytinglik dizinin yanında film nedir ki? :D

Karagül geçen hafta 0.20`de falan bitti.bu hafta 23.45`de mi bitecek yalan :A

Farkı Shebnem. :Z Çok güzel filmler vermeye başladı. Konusunu beğendim ama Karagül'den sonra film izleyemem. :D

Farkı Shebnem. :Z Çok güzel filmler vermeye başladı. Konusunu beğendim ama Karagül'den sonra film izleyemem. :D
O enkazı atlatman uzun sürer. Boşuna demiyoruz ağır total diye. :A

Starıma laf yok. :F Bak bu lafına kırılmasın diye hemen gidip Star desenli kılıf alacağım telefonuma. :F

Garanti izleyeceğim ama galiba bir yanlışlık var Karagül 23.45 te bitmiyor 00.30 gibi bitiyor diye biliyorum ben(Galiba fox karagüle seyirci kaydırmak için bu diziye 23.45 yazdı ve herkes kanalı açtığında film yerine karagül çıkacak karşılarına😱)

sırf izlemiyim diye yatma saatime alıyorsunuz filmi 😛😛😛

Pazar günü pek iyi gitmez

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi