Aşkın Anatomisi 2.Bölüm

Puanınız Kaç?

• -

Oy: 0 0.0%
  • -

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Sahne 1 |Mağaza|
Asena: E bu Pelin değil mi?
Güneş: Pelin yine aynı Pelin ne beklersin ki.
Asena: Ne yapıcaz şimdi?
Güneş: Bilmiyorum düşünücem ama önce konuşacağım bakalım derdi ne?

Sahne 2 |Bin Yapı Holding|
Serhan: Kenan? Yoksa teklifimi düşündün mü?
Kenan: Evet Serhan ve kararım olumsuz yönde. Ben sadece Hastahanemi satmak istiyorum sen ise tüm şubeleri almak istiyorsun.
Serhan: Planlarımız geniş kapsamda tek hastahaneyle olmaz ve hepsine talibiz. (Kenan kararsızdır)

Sahne 3 |Ev|
Güneş ve Asena Pelin'nin evine gider ve konuşurlar.
Pelin: Sizin ne işiniz var burada ya?
Güneş: Bugün ne yaptın bir düşün belki neden burada olduğumuzu anlarsın Pelin!
Pelin: Açık konuşsana.
Asena: Şuna bak ya hiç birşey olmamış gibi davranıyor. Mağazada ne işin vardı bugün, ha onuda geçtim bluzu Güneş'in çantasına ne hakla attın he?
Pelin: Ne saçmalıyorsunuz siz?
Güneş: Pelin mağazadayız kameraların olduğunu aklına getirmeliydin ya ben sana ne yaptım?
Pelin: Birşey yapman gerekmiyor ki varlığın yetiyor benim sana zarar verebilmem için.
Güneş: Ne yani amacın bana zarar vermek mi?
Pelin: Ne anladıysan o. (der ve kapıyı sertçe kapatır)
Asena: (Güler) Komik kız ya, zarar vericekmiş sahipsiz sandı seni herhalde.

Sahne 4 |Ev|
Hande: Sevgilim çok çalışıyorsun ve ne besteliyorsun çok merak ediyorum okur musun lütfen?
Cem: Ya hayır Hande bitirince okucam bu beste sana özel olucak sürprizi bozma.
Hande: Of peki Cem peki. (Hande alınır ve gider.)
Cem: (Gülerek söylenir.) Şimdi kızıyorsun bana ama sürprizi yaptığımda neden daha önce okumadığımı anlıcaksın.

Sahne 5 |Sokak|
Asena,Dağhan,Burcu,Koray,Güneş yolda yürürler. Koray'ın herşeyden haberi olmuştur.
Koray: Bu kız normal değil eğer amacı sensen kesinlikle dediğini yapar, gerekiyorsa onunla savaşacağız.
Asena: Varım abi, zaten sinir oluyorum o 3 salağa.
Dağhan: Arkadaşlar saçmalamayın durup dururken bir olay yaratmış kız sizlerde yangına körükle gidiyorsunuz.
Güneş: Ee şey...Arkadaşlar herşeyi anlatacağım ama lütfen sakin olun. Pelin'nin bana zarar verme amacı bundan 5 yıl öncesinde abisiyle flört ediyorduk ve abisi bana aşıktı ben ise ona onu sevmediğimi söylemiştim dağılmıştı, çok sinirliydi
her an herşeyi yapabilecek kadar gözü dönmüştü ve ben eve doğru gittiğimde abisi içkili araba kullanmış ve trafik kazası geçirmişti neyse ki ölmedi ama şuanda engelli Hollandada Annesiyle
beraber kalıyor.
Duyduklarına inanamayan Asena,Dağhan,Burcu,Koray şaşkına dönerler.
BÖLÜM SONU!

(3 Haziran Pazar Saat 18.00) 3.Bölüm Özeti: Tayfa artık gerçekleri öğrenmiştir Pelin'le konuşurlar Pelin tayfayı kandırmayı başarcaktır Güneş'e zarar vermeyeceğine dahil Serenay ve Başak'ın
yanında söz verir artık herkez Pelin'nin zarar vermeyeceğine inanmıştır fakat Pelin kafasında Güneşe nasıl zarar vereceğini çoktan planlamıştır ama bu planını hemen başlatmayacaktır. Pelin,
havuz partisi düzenlicektir bakalım partide ne gibi tatsız olaylar yaşanacaktır?

- - - Ekleme - - -

Biri anket ekliyebilir mi?

Pazar günü yayınlanan diziler reyting listesine dahil edilemiyor, dizini en geç cumartesi 21:00'de yayınlamalısın reytinginin ölçülebilmesi için.

Bu arda anket istiyor musun ? Bu anket reytingde kullanılmayacak, sadece kendin için açabilirim istiyorsan.

Güzel olmuş ama puan verilemiyor sanırım

güzel olmuş ama anket nerde
)

Tamam sağol ozaman bundan sonra Cumartesi 20.00'de başlatacağım.

- - - Ekleme - - -

güzel olmuş ama anket nerde
)

Anketi açmayı beceremedim hacı bu seferlik oy atmayın

- - - Ekleme - - -

Güzel olmuş ama puan verilemiyor sanırım
Teşekkürler.

Gençler asıl 3.bölüm bomba olucak havuz partisi var dövüş felan artık 3.bölümden itibaren başlıyo bu bölüm pek ilgiyle okunmadı hacı varya 3.bölümü çok özenle yazdım 4,5,6 bu bölümler hiç unutulmucak biran önce yayınlamak istiyorum
ama Cumartesiyi bekleyin ve görün çok beğeniceksiniz