Öyleyse gerçekten tebrik ederim canımYa bu hikaye bana çok tanıdık geliyor ama hatırlayamadımNeyse gerçekten zevkle okudum bir önceki bölümde olduğu gibi. Kısacası kessinlikle yalnış anlama ama sen bu işi öğrenmişsin.@aserat54
Hayır, yanlış anlamam tabii. Ve ben hikayeyi bir yerden almadım. Karakterlerin adını ve bazı yerleri izlediğim dizilerden sentezlemiş olsam da genel olarak özgün bir hikaye oldu. Teşekkürler ayrıca...
Teşekkür ederim güzel yorumun için sağol. Bu arada işleri biraz daha hızlandırman, daha iyi olacaktır. 9. bölüm Perşembe günü geliyor. Geriye kalan 4 bölümü de bugün ve yarın içerisinde oku istersen. Teşekkürler tekrar...Bölümü dün okumuştum, yorumu bugün yapayımOzan'ın Çiğdemle başı belada olacak o belli.Nihal de sağlam kazıkçıymış Enisle Deniz'i yeniden buluşturmuş falan.
Teşekkür ederim güzel yorumun için sağol. Bu arada işleri biraz daha hızlandırman, daha iyi olacaktır. 9. bölüm Perşembe günü geliyor. Geriye kalan 4 bölümü de bugün ve yarın içerisinde oku istersen. Teşekkürler tekrar...
Ayrıca Deniz'i yazarken son zamanlarda aklıma Algı Eke geliyor, sanki bu dizi gerçek olsaydı rol için iyi bir seçim olurdu gibi geliyor bana...
Baba Ocağı ve Dürüye'nin Güğümleri'nde de saf roller oynamıştı. Yakışıyor bence de, ama ben yakıştırdım. Sen de haklısın ama, belki bir dahaki bölümleri okuyunca fikrin değişir. Bu arada tekrar söyleyeyim, yeni bölüm Perşembe akşamı olacak...5. bölümü de bitirdim, 6'yı da geceye kadar okurum. 7-8'i yarın okursam yetişirim ya.Algı Eke'ye ben bir dizi yazsam sanki saf aşık rolü verirdim gibi geliyor hep ama bakalım son bölümleri okuyunca ben de senin gibi düşünecek miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?