Aşkın Alfabesi - 4. Bölüm

5. BÖLÜM ÖZETİ:
Deniz ve Ozan sonunda bekledikleri akşam yemeğine çıkacaklardır. Her şey yolunda gitmektedir. Ancak gecenin sonu o kadar da güzel bitmeyecektir.

Nihal ile Fatih yine bir araya gelmişlerdir. Ancak, yine çok ilginç bir tesadüf sonucu buluşmuşlardır. İkili arasında da gecenin sonunda bir şeyler yaşanmaya başlayacaktır.

Şehriban, Çiğdem ve Hafize üçlüsü Ozan'ı takip etmek için hazırlanmaya başlarken, İpek, Çiçek, Alper ve Barış da kayıp fermuar parçasını aramak için harekete geçer.

Enis ise Deniz'e olan aşkından yanıp tutuşmaktadır, ancak o gece yaptığı bir hata her şeyi değiştirecektir.

Aşkın Alfabesi, yeni bölümüyle 6 Kasım Perşembe akşamı FavoriForumum'da!

@cookies, @sokak sanati, @Çiğdem-, @Bully, @gözlemci, @kvp-medya, @hayret bi şey, @Billy Kane...

Hazır elim degmisken çiçeği falan öldüreyim

aaa yine ozanın peşinde dolanıcam gbi görünüyor

O zaman evlerine gidip kış uykusuna yatsinlar
Bir şeyler olacak, ama gelecek bölümle ilgili spoiler vermek istemiyorum. "Gizlilik" diye bir şey var, o yüzden gelecek bölümler hakkında uzun uzun konuşamayacağım ne yazık ki...

Bir şeyler olacak, ama gelecek bölümle ilgili spoiler vermek istemiyorum. "Gizlilik" diye bir şey var, o yüzden gelecek bölümler hakkında uzun uzun konuşamayacağım ne yazık ki...
Konuski hitin artsin

Ben katil olayim iste hepsini dograyayim en azindan finalde
bi @Çiğdem- le ben kalalim

Konuski hitin artsin

Ben katil olayim iste hepsini dograyayim en azindan finalde
bi @Çiğdem- le ben kalalim
O zaman diziyi değiştirmem lazım. Şimdi ben sana "@Çiğdem-'in Zoraki Evliliği'nde kalk, herkesi doğra." desem, sen de kabul etmezsin...

Söylemek kolay, ama yapmak mümkün değil. Teşekkürler...

O zaman diziyi değiştirmem lazım. Şimdi ben sana "@Çiğdem-'in Zoraki Evliliği'nde kalk, herkesi doğra." desem, sen de kabul etmezsin...

Söylemek kolay, ama yapmak mümkün değil. Teşekkürler...
Finalde diyorum ayol nerden biliyorsun belki finalde bi katil gelcek @Çiğdem- ve sulalesini yok etcek

Finalde diyorum ayol nerden biliyorsun belki finalde bi katil gelcek @Çiğdem- ve sulalesini yok etcek
Ben durduk yere spoiler veremem. Gelecek Perşembe akşamı çok heyecanlı bir bölüm olacak ve sonu herkesi çok şaşırtacak. Ancak bunu söyleyebilirim, gerisi de haftaya artık...

Gene muhteşem bir bölümdü elllerine ve emeğine sağlık,konusu her ne kadar yavaş ilerlesede bize anlatıyor igbi şimdilik,

Bu arada Deniz'in yerinde olsam bende kendimle evlenmezdim,iyi etmiş
Ayrıca kimle aldattıysam onuda sok dicemde o anca biz Deniz'le iyi olunca girer gibi....

Gene muhteşem bir bölümdü elllerine ve emeğine sağlık,konusu her ne kadar yavaş ilerlesede bize anlatıyor igbi şimdilik,

Bu arada Deniz'in yerinde olsam bende kendimle evlenmezdim,iyi etmiş
Ayrıca kimle aldattıysam onuda sok dicemde o anca biz Deniz'le iyi olunca girer gibi....​
Teşekkürler, ben de neler olacağını merak ediyorum...

güzel olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim, sağol...

Güzel olmuş bölüm.

Uzun biraz yine , daha kısalmalı diye düşünüyorum.
Büyük paragraflar yerine , diyaloglar insanı daha da okunası yapıyor.

Nurellama göndermeler.

Eline sağlık , yazı düzeninde gayet güzel.

Güzel olmuş bölüm.

Uzun biraz yine , daha kısalmalı diye düşünüyorum.
Büyük paragraflar yerine , diyaloglar insanı daha da okunası yapıyor.

Nurellama göndermeler.

Eline sağlık , yazı düzeninde gayet güzel.
Şimdilik bu kadar oluyor uzunluk, daha fazla kısaltmamam...

Büyük bir paragraf yoktu bu bölümde de, sadece ilk bölüme özel bir şeydi...

O göndermeyi de birilerinin göreceğini biliyordum, sen de görebildin...

Ayrıca çok teşekkür ederim, şimdiden 5. bölüme de yorumlarını beklerim...

Takip edeceğim dizini.