Aşkın Alfabesi - 3. Bölüm

Karakterin adını değiştirmiştim de, kalmış öyle. Hemen düzeltiyorum. Evet, ama iki taraf da olanları bilmiyor. Kısmetse sonradan öğrenecekler, çaktırma. Ve çok teşekkür ederim yorumun için...
Rica ederim. Bir tek ben fark etmişim bu hatayı demek ki okuyanlar tam okumamışlar.

Güzel olmuş @aserat54 eline sağlık

Bundan sonra perşembe günlerimi yayınlayacaksın ?

Güzel olmuş @aserat54 eline sağlık

Bundan sonra perşembe günlerimi yayınlayacaksın ?​
Şimdilik öyle, bakalım ilgi görecek mi yeni gününde? Yorumun için de teşekkürler...

Çok uzun olmuş fakat sıkmadan okutturdu. Yalnız bazı sahneler çok basit olmuş. Mesela Eda ve Deniz'in konuşmaları birde orada Eda ya yanlışlıkla Çiğdem yazmışsın sanırım.
Diğer bölümlere oranla çok daha güzel olmuş. Emeğine sağlık
@aserat54

Düzelttim orayı çoktan. Bence ideal uzunluktaydı bu bölüm. Ancak bu kadar kısa olabiliyor, başka çarem de yok. Bu arada ben de Shakespeare değilim, öyle uzun uzun monologlar yazamam. Varsın, bazı yerleri de basit olsun. Yeter ki sıkmadan okuttursun. Teşekkürler...

İlk bölümdeki büyük paragraflardan sonra bu bölümler gayet iyi.

Eline emeğine sağlık , bölüm yinede biraz daha kısalmalı diye düşünüyorum.
Güzel olmuş.

İlk bölümdeki büyük paragraflardan sonra bu bölümler gayet iyi.

Eline emeğine sağlık , bölüm yinede biraz daha kısalmalı diye düşünüyorum.
Güzel olmuş.
Elimden geldiği kadar kısaltmaya çalışıyorum, ancak bu kadar oluyor. Teşekkür ederim...

Anlatımın çok güzel ve çok hoş. Genel tamamını okudum ve güzel bir dizi olmuş her ne kadar bu bölüme bakmasamda takip etmeye çalışacağım.

Anlatımın çok güzel ve çok hoş. Genel tamamını okudum ve güzel bir dizi olmuş her ne kadar bu bölüme bakmasamda takip etmeye çalışacağım.
Niye ki? 1. bölüm biraz uzun, ama 2 de okuyabileceğim ayarda. Yine de çok teşekkür ederim, bu akşamki 4. bölüme de yorum atmanı bekliyorum...

Çok heyecanlı bir bölüm olmuş hemen 4. bölüme geçiyorum.
@aserat54 eline sağlık.

Çok heyecanlı bir bölüm olmuş hemen 4. bölüme geçiyorum.
@aserat54 eline sağlık.​
Teşekkürler, bekliyorum yorumunu...

Çok iyi ya, çoğu yeri tebessüm ettirdi. Düzen de çok iyi olmuş açıkcası bu kadarını beklemiyordum ellerine sağlık
@aserat54

Çok iyi ya, çoğu yeri tebessüm ettirdi. Düzen de çok iyi olmuş açıkcası bu kadarını beklemiyordum ellerine sağlık
@aserat54
Teşekkürler, 4 ve 5. bölümlere de yorumlarını bekliyorum...

Sonu heyecanlı bitmiş
Bir de Fatih'in boşanacağı eşinin adı Hülya sanırım ama telefonda Özlem diyor kadına. Ve bir yerde Eda'nın ismi Çiğdem diye geçiyor.

Sonu heyecanlı bitmiş
Bir de Fatih'in boşanacağı eşinin adı Hülya sanırım ama telefonda Özlem diyor kadına. Ve bir yerde Eda'nın ismi Çiğdem diye geçiyor.
Karakterlerin adını değiştirince öyle oluyor. Fatih'in eşinninadı Özlem olacak. Yorumun için de teşekkür ederim, beğendiğine sevindim...

Bu arada daha önce dediğim gibi 1. bölüme de yorum atabilir misin @Tzira? Onda olmadığı için bu kadar kafaya taktım, kusura bakma...