Aşkın Alfabesi - 2. Bölüm

Bu bölüm ilk bölüme oranla çok daha iyi olmuş uzun olmasına rağmen sıkılmadan okudum. Ozan-Fatih ve Deniz-Nihal diyalogları arasında kurduğun bağlantı çok iyiydi. Eline sağlık.

Bu bölüm ilk bölüme oranla çok daha iyi olmuş uzun olmasına rağmen sıkılmadan okudum. Ozan-Fatih ve Deniz-Nihal diyalogları arasında kurduğun bağlantı çok iyiydi. Eline sağlık.
Teşekkürler, 3. bölümü de okuyup yorum atmanı merakla bekliyorum...

Bu bölüm daha iyi olmuş , ilk bölüme göre bence.

Uzun paragraflar yok ve diyalog
Diğer bölüme attığım yorum gibi paraglar insanı sıkıyor , diyaloglar daha iyi ve akıcı.

Bölüm gayet yerinde olmuş

Bülent Bey kötü karakter gibi ama güldürüyor beni
Çok sinirli ve asabi

Ben dizinin nasıl devam edeceğini merak ediyorum ,

Bu bölüm daha iyi olmuş , ilk bölüme göre bence.

Uzun paragraflar yok ve diyalog
Diğer bölüme attığım yorum gibi paraglar insanı sıkıyor , diyaloglar daha iyi ve akıcı.

Bölüm gayet yerinde olmuş

Bülent Bey kötü karakter gibi ama güldürüyor beni
Çok sinirli ve asabi

Ben dizinin nasıl devam edeceğini merak ediyorum ,​
Teşekkürler, 3. bölüme de yorumlarını bekliyorum...

Harika olmuş çok başarılısın tebirk ederim.

Genel olarak her sahnesi çok iyiydi ama en çok Nihal Deniz Fatih Ozan'ın sırasıyla konuşma sahnesini çok beğendim.

Harika olmuş çok başarılısın tebirk ederim.

Genel olarak her sahnesi çok iyiydi ama en çok Nihal Deniz Fatih Ozan'ın sırasıyla konuşma sahnesini çok beğendim.
Teşekkür ederim, 3. ve 4. bölüme de yorumlarını beklerim...

Bir ara bölüm gibi olmuş 1. bölümden sonra ama yine de sürükleyici bir hikaye olmuş
Ama aklıma takılan bir şey var, Deniz'in patronunun adı ilk bölümde Erdal değil miydi?

Bir ara bölüm gibi olmuş 1. bölümden sonra ama yine de sürükleyici bir hikaye olmuş
Ama aklıma takılan bir şey var, Deniz'in patronunun adı ilk bölümde Erdal değil miydi?
Tamam, hemen düzelteceğim. Bu arada ilk bölüme yorum atmamışsın galiba okumana rağmen, ona da beklerim. Teşekkürler ayrıca, diğer bölümler için de bekliyorum...