Aşkı-ı Memnu, Unutulmayan Final Bölümüyle Teve2'de!

Tuhaf mı? Beğenmedin mi? :A

Beni benzete benzete Serdar'a mı benzettin Serhanım.. Ss

sizinle olmaktan mutluyum iyiki varsınız :bhr:

Evet her gün böyle bir konu bulsak aslında. :Z Yakında @XanTier de döner bir ara gece sohbetleri yapıyorduk. :A @S.G.A.T. @Harunnn60 aynı ekip.:A
Gececi tayfamız vardı eskiden @Harunnn60 gece sohbetleri adında bir konu açalım demişti tamam dedim sonra sen destere ile konusursun vazgeçtim demişti :F :F :F @S.G.A.T.

Şimdi Harun destere geberdi diye gider konuyu açar onun şansına destere hortlayıp hogatha diye çıakr meydana sonra Harunu terapi merkezine götür işin yoksa :A :A :A
Destere gelsin de gerisi mühim değil,tımarhanede ben refakatçi olarak kalırım Harunla :A

Niye topa mı dönüştü ben yokken. :A
Bak beni seven böyle Sever @Çiğdem- hanım :A
Destere gelsin de gerisi mühim değil,tımarhanede ben refakatçi olarak kalırım Harunla :A
xantier güzel bir enerji yakalamıştı ama geberdi :( eskici de sen yokken baya iyi aktif olmuştu Atacan ama oda geberdi :( şimdide @serhatt güzel bir enerji yakaladı ona sahip çıkalım :A :A :A

xantier güzel bir enerji yakalamıştı ama geberdi :( eskici de sen yokken baya iyi aktif olmuştu Atacan ama oda geberdi :( şimdide @serhatt güzel bir enerji yakaladı ona sahip çıkalım :A :A :A
Beni el üstünde tutun ben olmasam bu kadar muhabbet dönmez ona göre :A
Finalerime çalışmadım sizle knuşmak için :A