Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

Reactions: AteşBöceği
Benim yaşımda biri geldi aşı olmaya korkudan annesiyle gelmiş insanlar cidden çok tuhaf

Aşıda da korkulacak bir şey yok arkadaşlar sivrisinek ısırığı daha çok acıtıyor kolumda da herhangi bir ağrı oluşmadı.

Reactions: Tolstoyevski
Ben tek başına giderdim @xdragxx yan etkisi olur diye annemin arkadaşı geldi

Reactions: xdragxx
Ben kolunu oynanırken ağrı yok biraz önce aşı olduğum yere dokundum tek o zaman ağrı hissettim sızı hissediyorum tek😉
Dün, akşamüstünden sonra baya bir ağrımaya başladı. Aşı olduğum kolum ile hiç bir şey yapmama rağmen. Ama şimdi bir şey kalmadı Allah'tan.

Sinovac'da var mı bilmiyorum ama Biontech'te imzalattırıyorlar.
Yani başınıza bi iş gelirse biz sorumlu olmayız imzası? 😱 Nereden baksak elde kalıyor ve hukuki olarak geçerliliği olmamalı aslında ama kimseye anlatamaz insan derdini, ne Türkiye'de ne Avrupa'da...

Aşı zorunlu olmasa, olmayanlara karşı yaptırımların geleceğinden bahsedilmese yani mahalle baskısı olmasa tamam, gönüllülüğe dayanan bir olayda onay imzası olur. Ama mahalle baskısının olduğu ve yakın zamanda aşı olmayanlara karşı HES kodu tarzı yaptırımların da geleceğini göz önüne alırsak çok tuhaf kaçıyor. Hem zorluyorlar, hem de bir iş gelirse biz sorumlu olmayız diyorlar?

İmza attırdıkları yazı bu. Dün çekmiştim.

Şu kısım çok önemli. Onay formunda bu madde olduğu sürece teknik olarak asla aşı olmayanlara karşı yaptırımda bulunamazlar, bulunmamaları lazım. Yani öyle HES koduna benzememeli olay. Yani hem bu maddeleri imzalatıp işin içinden sıyrılıyorlar biz sorumlu olmayız diye hem de aşı olmazsanız yaptırım uygularız diye zorlamaya getiriyorlarsa ortada çok net çelişki oluşur demektir..

Dün, akşamüstünden sonra baya bir ağrımaya başladı. Aşı olduğum kolum ile hiç bir şey yapmama rağmen. Ama şimdi bir şey kalmadı Allah'tan.
Evet benim de akşam biraz daha ağrım oldu hala da var sol kolumda ağrı dayanılmaz bir ağrı değil ama

Darısı başıma acaba kaç günde geçer bu ağrı bir de ikinci doz aşıyı olanlarda var mı acaba ağrı
Aşı yapmadan önce herhangi bir onay kağıdı vb. imzalatıyorlar mı?
Zaten sorunun cevabı verilmiş attırıyorlar herhangi bir ilaca karşı alerjin var mı o da soruluyor

------

Randevu alıp gidiyoruz yine de orada saatlerce bekliyoruz herkese aynı saate randevu vermişler mesela
Sözde virüs var ama her zaman olduğu gibi insanlar yine iç içe mesafe yok tek maske takmakla sorun çözülmüyor maalesef bu işleri de ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar
------

Sinovac'da var mı bilmiyorum ama Biontech'te imzalattırıyorlar.
Ya bizim imzaladığımız kâğıtta isim soy isim tarih ve imza vardı tek ben senin yolladığın yazıyı görmedim arka tarafında olsa desem ne alaka

Çok düşündüm emin olmak için yoktu böyle bir yazı

Son düzenleme: