Emre Ozansoy
Moderatör
Ali komiser koronaya yakalanınca ilaçtan kaynaklı eşini dövdüNe olmuştu ki?
Sen öyle olumsuz haberleri paylaşanlara takılma abicim.Yarın olacağım da sosyal medyada paylaşılanlar korkutmadı değil, olmaya gitmezsem şaşırmam.
Nasıl şuan ?Biontechin yan erkileri çok fazla ya dün annem fenalaştıİyi ki sinovac yaptırmışım
Tavuk beyni ve kanlı tavuk ve kanlı hindi chili sos ustune yan etkisini yok ediyor biontechin @cookies @The_Erinch @Emre OzansoyBiontechin yan erkileri çok fazla ya dün annem fenalaştıİyi ki sinovac yaptırmışım
Daha iyi yatıyor halaNasıl şuan ?
Ben biontech oldum hiç bir etkisi olmadıDaha iyi yatıyor hala
Doğu ve güneydoğu hastalığı sallamıyor diye yorumlamak gerekiyor sanırım.
Bizim burdakiler geçen yaz hastalığa yakalanıp atlattığı için artık takmıyorlarDoğu ve güneydoğu hastalığı sallamıyor diye yorumlamak gerekiyor sanırım.@Maskeli Fedai doğru mudur?
İstanbul en kalabalık yer o nedenle en çok aşı oranını orada sağlamak lazım. 44. sıra çok kötü.
Yaklaşık yarım saat önce ilk dozu oldum. Şimdilik bir şey yok, umarım da olmaz.
Yine yazarım buraya.
Az önce Biontech aşımı oldum. Yalan yok olmadan önce hafif bir tırstım ama hiç acıtmadı. Koldaki ağrı henüz başlamadı umarım da başlamaz. Bundan sonra alemde "Deutschland über alles" kardeşim.
Aşı olduğum kolum ağrımaya başladı, biraz fazla ağrıyor.Yaklaşık yarım saat önce ilk dozu oldum. Şimdilik bir şey yok, umarım da olmaz.
Yine yazarım buraya.
Bende bir kaç saat önce oldum ilk vşraz kolumda ağrı hissettim göğsüme doğru bir şey iniyor gibi tuhaf bir şey oldu şimdi daha iyiyim bakalım sonradan bir şey olmazsaYaklaşık yarım saat önce ilk dozu oldum. Şimdilik bir şey yok, umarım da olmaz.
Yine yazarım buraya.
Geçmiş olsun herkeste aynı etkiyi yapmıyor kişiden kişiye değişiyor bugün sağlık ocağında çoğunluk biontech yaptırıyordu😉Biontechin yan erkileri çok fazla ya dün annem fenalaştıİyi ki sinovac yaptırmışım
bende hiç bir ağrı olmadı tavuk beyni kanlı tavuk kanlı hindi yemenin faydasıYakın zamanda aşı olan herkese geçmiş olsun; şifa olsun; bol bol antikor olsun.
Az hasarsız atlatın.
Kollar ne durumda?
Biraz ağrım var benim ama az😉Yakın zamanda aşı olan herkese geçmiş olsun; şifa olsun; bol bol antikor olsun.
Az hasarsız atlatın.
Kollar ne durumda?
Bende bir kaç saat önce oldum ilk vşraz kolumda ağrı hissettim göğsüme doğru bir şey iniyor gibi tuhaf bir şey oldu şimdi daha iyiyim bakalım sonradan bir şey olmazsa
Geçmiş olsun herkeste aynı etkiyi yapmıyor kişiden kişiye değişiyor bugün sağlık ocağında çoğunluk biontech yaptırıyordu😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?