Aşı Bilgi Paylaşım Platformu 💉

E45zcI7XIAA102w

Doğu ve güneydoğu hastalığı sallamıyor diye yorumlamak gerekiyor sanırım. :A @Maskeli Fedai doğru mudur? :A

İstanbul en kalabalık yer o nedenle en çok aşı oranını orada sağlamak lazım. 44. sıra çok kötü. :(
Bizim burdakiler geçen yaz hastalığa yakalanıp atlattığı için artık takmıyorlar :A Maske takana bile pek rastlanmıyor :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
  • Beğendim
Reactions: mesmeso
Yaklaşık yarım saat önce ilk dozu oldum. Şimdilik bir şey yok, umarım da olmaz. :A

Yine yazarım buraya. :A
Bende bir kaç saat önce oldum ilk vşraz kolumda ağrı hissettim göğsüme doğru bir şey iniyor gibi tuhaf bir şey oldu şimdi daha iyiyim bakalım sonradan bir şey olmazsa:)
Biontechin yan erkileri çok fazla ya dün annem fenalaştı :( İyi ki sinovac yaptırmışım :bhr:
Geçmiş olsun herkeste aynı etkiyi yapmıyor kişiden kişiye değişiyor bugün sağlık ocağında çoğunluk biontech yaptırıyordu😉

Bende bir kaç saat önce oldum ilk vşraz kolumda ağrı hissettim göğsüme doğru bir şey iniyor gibi tuhaf bir şey oldu şimdi daha iyiyim bakalım sonradan bir şey olmazsa:)

Geçmiş olsun herkeste aynı etkiyi yapmıyor kişiden kişiye değişiyor bugün sağlık ocağında çoğunluk biontech yaptırıyordu😉

Geçmiş olsun şifa olsun inşAllah cnm

• Harika
Reactions: AteşBöceği