AŞK-I EFSANE | 7. Bölüm | Yeni Bölüm

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 5 41.7%
  • 10

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Çok teşekkür ederim @XanTier. :)

Kaç puan veriyorsun bu bölüm için bana?

Bol keseden puan vermeyi sevmem. 9 veriyorum. Verenlerden de pek hazetmem. 9 vermemin sebebi her zaman daha iyisi gelebileceği için.

Buna 10 verirsem daha iyisine 11 vermem için yeni bir şık eklemen lazım :D :D

Senaryo gidişatını bu bölümle güzelleştirmişsin.Ancak dikkat ettiğim klasik türk dizilerinin reyting kazanma uğruna iki kişiyi bir yatağa sokma gibi bir senaryoya bağlamışsın.Burası iş görebilir ancak senaryoyu tıkamaya başlayabilir diye düşünüyorum.Geçen bölümden daha iyi diyorum yine de bu senaryoya.Umarım kendini tekrarlamaz bu senaryo.Puanım en yüksek olmasa da 9 :)

Senaryo gidişatını bu bölümle güzelleştirmişsin.Ancak dikkat ettiğim klasik türk dizilerinin reyting kazanma uğruna iki kişiyi bir yatağa sokma gibi bir senaryoya bağlamışsın.Burası iş görebilir ancak senaryoyu tıkamaya başlayabilir diye düşünüyorum.Geçen bölümden daha iyi diyorum yine de bu senaryoya.Umarım kendini tekrarlamaz bu senaryo.Puanım en yüksek olmasa da 9 :)

Teşekkür ederim @denizz19, verdiğin puan için ve yaptığın yorum için. :)

Ancak dizide olan yatak sahnesiyle reyting sistemin geri gelmesi ile benim hiç bir alakam yok. Öyle denk geldi herhalde. Çünkü Mary'nin saray hayatının başlaması için bir şekilde Arthur'dan kopması gerekiyordu. Yani senaryonun gidişatını hiç değiştirmedim. :)

Son düzenleme:
Anlatımın çok iyi. Zevkle okudum. Böyle yazmaya devam et. Bölüm baya heyecanlı geçti, gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Teşekkür ederim @denizz19, verdiğin puan için ve yaptığın yorum için. :)

Ancak dizide olan yatak sahnesiyle reyting sistemin geri gelmesi ile benim hiç bir alakam yok. Öyle denk geldi herhalde. Çünkü Mary'nin saray hayatının başlaması için bir şekilde Arthur'dan kopması gerekiyordu. Yani senaryonun gidişatını hiç değiştirmedim. :)
Ben isterdim ki Arthur ile işi bitmesin ve biraz daha entrikaya kaçıp Arthur'dan intikam alsın :)

Anlatımın çok iyi. Zevkle okudum. Böyle yazmaya devam et. Bölüm baya heyecanlı geçti, gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. :)
Teşekkürler Emre. :)

Bu arada bana hangi puanı uygun gördün?
Bu da güzel tebrikler.:D
Teşekkürler @Reytinger. :)

Benim için puanın kaç?
güzel olmuş 10 puan :)
Teşekkürler Eren. :)
Ben isterdim ki Arthur ile işi bitmesin ve biraz daha entrikaya kaçıp Arthur'dan intikam alsın :)
Arthur'un diziden ayrılacağını söylemedim aslında. Mary bir nevi Arthur'dan da intikam almak için gidiyor saraya. Sadece ben sevgili manasında kopmayı söylemiştim. :)

Teşekkürler Emre. :)

Bu arada bana hangi puanı uygun gördün?

Teşekkürler @Reytinger. :)

Benim için puanın kaç?

Teşekkürler Eren. :)

Arthur'un diziden ayrılacağını söylemedim aslında. Mary bir nevi Arthur'dan da intikam almak için gidiyor saraya. Sadece ben sevgili manasında kopmayı söylemiştim. :)
Bence bölüm ne kısa ne uzun gayet güzel bu şekilde.Ayrıca İntikam olması iyi :)