AŞK-I EFSANE | 7. Bölüm | Yeni Bölüm

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

• 8

• 9

Oy: 5 41.7%
  • 10

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

YENİ SEZON TANITIM FRAGMANI

ÖZET

Mary kendini affettirmek için Arthur'un evine gitti ancak onun evde olmadığını öğrenince Arthur'un annesi Venetia'nın tahminleri doğrultusunda onu Arthur'un vefat etmiş olan büyük babasının evinde olacağı düşüncesine kapılır ve o eve gitmek için yola çıkar. Arthur'un bulunduğunu tahmin ettiği evin yolu sarayın önünden geçtiği için Mary sarayın kapısından çıkan Prens Norman'ı ilk defa bu kadar yakından görmüştü ki bu sadece yakından görmeklede kalmayıp aralarında bir konuşma geçmesi de sağlanmıştı. İkili arasındaki diyalog yerini tartışmaya bırakırken Mary emin adımlarla Arthur'un bulunduğu eve gitmiştir. Ancak gördüğü manzara karşısında şaşkınlıklar içerisinde kalmıştır

AŞK-I EFSANE | başlıyor...

Evin kapısını açan Mary şaşkınlıklar içerisinde kalmıştı dakikalarca. Arthur ve en nefret ettiği kişi Cicely çıplak bir şekilde ve aynı yatakta yatıyordu. Gözlerine inanamıyordu ve kalbine engel olamıyor, küt küt atıyordu. Ve dayanamayarak bir çığlık attı!

Mary : Arthurrr !

Artur ve Cicely birden uyanırlar. Karşısında Mary'i gören Arthur'da şüpheli tavırlarıyla neler olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Cicely ile aynı yatakta olduğunun bile farkına yeni varan Arthur çıplak olduğunuda fark edince üstünü düzelterek Mary'nin yanına yaklaşır.

Mary : Sakın dokunma bana! Sakın!
Arhur : Mary... Sandığın gibi değil. Açıklayabilirim.
Mary : Ne yaptın sen? Nasıl yaparsın bunu? Nasıl ihanet edersin bana?
Arthur : Bak ben bile neler olduğunu anlayamıyorum şu an. Dün gece çok içmiştim. Nasıl oldu bilmiyorum. Cicely'nin ne işi olduğunu bile bilmiyorum burda?

Mary dolmuş gözlerini Cicely'e doğru çevirir.

Cicely : Yalan söylüyor Mary. Onu yolda görmüştüm. Neler olduğunu sorduğumda bana sarktı ve sonrada evine getirdi. Üstelik beni bu kadar beğendiğini de bilmiyordum.

Mary tam o sırada Arthur'a bir tokat atarak ağlamaya başlar.

Mary : Bitti artık Arthur. Bitti!

Arthur Mary'nin arkasından koşsa da o vaziyette pek fazla ilerleyemez ve yere yığılır. Kendi kendine sorar tüm bunların nasıl olduğunu. Mary ise yaşlı gözleriyle hızlı adımlarla uzaklaşır oradan. Tüm olayların üst üste gelmesi onu çok sarsmıştı ve Mary artık o eski Mary olmayacaktı. Bundan sonra basit bir köylü kızı değil saray hanımı olacaktı. Kral Daniel'in hayatına girmek için elinden geleni yapacaktı. Zorlu bir hayat mücadelesinin yerini şatafatlı ve görkemli bir hayata bırakacaktı.

Mary evine gittikten sonra hızla eşyalarını toplayarak Janet'ın yanına gider. Janet ise sabah Mary'nin evindeki sandıkta bulduğu gizemli mektupları okuyordu. Yıllardır saklı olan gerçeği öğrenmişti. Mary'nin annesinin neden intihar ettiği de ortadaydı artık. Tam o sırada kapının çaldığını duyunca irkilerek pencereden bakar. Gelen Mary'dir. Hemen mektupları yatağın altına saklayarak açar kapıyı.

Janet : Mary... Bu halin ne? Ne oldu sana?
Mary : Arthur... Arthur beni aldattı.
Janet : Tanrım... Olamaz. Tanrı aşkına sen nereye gidiyorsun peki Mary? Bu valiz neyin nesi?
Mary : Ya aslında..
Janet : Gir içeri, içerde anlatırsın.
Mary : Pek vaktim yok Janet.Seninle bir nevi vedalaşmaya geldim kısa sürede olsa. Al bak bu bizim evin anahtarı. Sana emanet... Gözün gibi bak ona. Benimse pek nereye gittiğimin bir önemi yok. Ben her zaman senin yanındayım ve yanında olacağım Janet...

Janet duygulanır ve Mary'e cevap verir.

Janet : Ovv Mary ya... Ben sensiz ne yapacağım buralarda?
Mary : Seni hiç yalnız bırakmayacağım, merak etme. Yine geleceğim buraya. Tamam?

Janet dolu dolu sarılır Mary'e ve ağlamaya başlar.

Janet : Mary...
Mary : Üzülme Janet. Sadece köyden ayrılıyorum. Seninle her zaman görüşebiliriz.
Janet : Peki nereye gidiyorsun Mary?
Mary : Hepsini daha sonra açıklayacağım Janet. Ancak şu an bunu anlatacak ne halim var nede gücüm. Lütfen beni anla...
Janet : Mary... Kendine çok iyi bak. Tamam mı?
Mary : Sende canım arkadaşım benim...

Mary hayal ettiği o saray hayatına kavuşabilecek mi? Janet'ın bulduğu mektuplarda ortaya çıkan neydi?

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Okudum ve hayran kaldım harika olmuş !! :) Ama çok kısa :( Bakalım Mary yeni hayatında neler bekliyor :) Gerçi ben Elizabeth 'den yanayım biliyorsun :)
10 Puan
Eğer bölümler uzatılmassa puanımı düşürürüm ona göre :distracted:

Okudum ve hayran kaldım harika olmuş !! :) Ama çok kısa :( Bakalım Mary yeni hayatında neler bekliyor :) Gerçi ben Elizabeth 'den yanayım biliyorsun :)
10 Puan
Eğer bölümler uzatılmassa puanımı düşürürüm ona göre :distracted:

Teşekkür ederim Hilal. :)

Bölümlerin uzunluğu kişiye göre değişir ama uzun olunca okurların sıkıldığını düşündüğüm için en fazla bu kadar tutabilirim. Daha fazla uzatırsam okurum kalmayacak. Bu sezon baya düştü okur sayım. Halbuki en heyecanlı ola bölümler bu sezon... :5:

Teşekkür ederim Hilal. :)

Bölümlerin uzunluğu kişiye göre değişir ama uzun olunca okurların sıkıldığını düşündüğüm için en fazla bu kadar tutabilirim. Daha fazla uzatırsam okurum kalmayacak. Bu sezon baya düştü okur sayım. Halbuki en heyecanlı ola bölümler bu sezon... :5:

Kimmiş onlar 😱 Neyse Esra sen bilirsin 3 sayfada olsa 3 satırda olsa ben sürekli okuyyacağım yeni bölümü merakla bekliyorum :)

Gayet güzel olmuş bence Esra, diyaloglar güzel bir şekilde hazırlanmış. Dizi özeti eklemen de ayrıca profesyonelce olmuş.

Sana bu bölüm için puanım: ​9

Çok mutlu olmalısın bu puanı verdiğim için, çünkü ben kolay kolay yüksek puanlar veren birisi değilim. Emeğine sağlık Esra..

Gayet güzel olmuş bence Esra, diyaloglar güzel bir şekilde hazırlanmış. Dizi özeti eklemen de ayrıca profesyonelce olmuş.

Çok mutlu olmalısın bu puanı verdiğim için, çünkü ben kolay kolay yüksek puanlar veren birisi değilim. Emeğine sağlık Esra..

Eğer bölüm uzatılırsa 10 veririm demek istiyorum Furkan :) @dizi kolik

Teşekkür ederim Furkan. Verdiğin puanın için teşekkür ederim. :)

Eğer bölüm uzatılırsa 10 veririm demek istiyorum Furkan :) @dizi kolik
Öylemi @Fks14? :D

Arthur da çürük çıktı :T: En iyisi Norman galiba.

Şu anlatımına bayıldım @dizi kolik. Tam bir roman okur gibi hissediyorum. :U