AŞK-I EFSANE | 3. Bölüm | Yeni Bölüm

bende kendi dizimin bir bölümünde video çekicektim güneşliydi hava yüksek bir yerde tepede ama bende elime yüzüme bulaştırdım sonra çok sinirlendim bıraktım indim aşağıya
demekki neymiş.. yapamicağımız işlere bulaşmicakmışız... bi daha videonun v si yok..

hmm.. saol selimmmm... Valla dizi başladı başlayalı bugüne kadar en iyi yorumunu şimdi aldım.. duygulanıcam şimdi

o kadar sevinme daha cümleleri incelemedim yazım hatalarını sonra anlatacağım
) azzz sonra şimdi kağıda döküyorum biliyorsun kağıda dökmek o kadar kolay değil
)))))))

) azzz sonra şimdi kağıda döküyorum biliyorsun kağıda dökmek o kadar kolay değil
)))))))
yaaa... sakınnnn... Valla konuşmam selim..

)))))))

Sen TDK mısın gardaş?

Bırak oğlum ya kız birşey yazmış işin suyunu çıkarma.Bırak yüzeysel oku geç.Profesyonel değil kimse.

@Esra cıddıye almıyor olsam burada bu kadar yorum yapmazdım.
Tabıkı cıddıye alıyorum.Yuzeysel derken cok ayrıntıya gırme anlamındaydı.Kırdıysam ozur dılerım.

@Esra cıddıye almıyor olsam burada bu kadar yorum yapmazdım.
Tabıkı cıddıye alıyorum.Yuzeysel derken cok ayrıntıya gırme anlamındaydı.Kırdıysam ozur dılerım.
ayyy teşekkür ederim arkadaşımmmmmm.... beni ciddiye aldığına sevindim.. hepsi bu desterenin suçu..
keskin bıçak destere

Güzel olmus yine, tebrikler

Sen TDK mısın gardaş?

Bırak oğlum ya kız birşey yazmış işin suyunu çıkarma.Bırak yüzeysel oku geç.Profesyonel değil kimse.

yazımdaki espri cümlenin sonundaki kağıda geçirmek zor lafıydı sen orayı kaçırmışsın sanırım yakıştıramadım sana burak
))

anlamadığım nokta şu kız sevgilisini seviyor mu? seviyorsa eğer kralın teklifini neden düşünüyor? direk reddetmeli. :5:

kral evlenme teklif etmiyorki gel saraya istirahat et kafanı topla diyor yine yanlış anlamışsın poli

Kral Daniel : Mary.. Ne güzelmiş senin ismin.. Tıpkı senin gibi... Peki ne diyorsun? Saraya gelmek istiyor musun?

burda kralın niyeti bozuk gibi duruyor ama polide haklı olabilir kız nasıl anlamadı bu durumu ama anlasa ne yapabilirki koskoca kıral alıp götürecek işte
)

Kız ıffet gıbı basını cıkarıverse camdan kurtulacak ama yapmıyor.Bence bıraz meyıllı mary

Kız ıffet gıbı basını cıkarıverse camdan kurtulacak ama yapmıyor.Bence bıraz meyıllı mary

ama burda durum farklı iffetin taksici bunun işi zor koskoca kral duruyor karşısında mecburiyettende olabilir ama aslını kim bilebilir kızın iç dünyasını bilmek lazım