AŞK-I EFSANE | 3. Bölüm | Yeni Bölüm

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

2.BÖLÜM ÖZET
Mary'nin bayılması çevresindekilerin yanlış anlamasına neden olmuş ancak Mary bir anda gözünü açınca herkes rahatlamıştı. Ancak Mary'nin herşeyi bilmesi onuda intiharın peşine sürüklemişti adeta...

AŞK-I EFSANE başlıyor...

Uçurumun kenarında bu sefer Mary vardı. Mary'de uçurumun tepesinde sürekli ağlıyor ve yavaş adımlarla uçuruma doğru ilerliyordu. O anda;

Mary :Anne... Sana layık bir çocuk olamadım... Lütfen beni affet... Bekle beni anne... Yanına geliyorum...

Bu arada Kral Daniel, Vezir James ve süvarileri Mary'i izlemektedir. Kral Daniel Mary'nin atlamak için adım adım gittiğini görünce tedirginleşir.

Kral Daniel : Ne yapmaya çalışıyor bu deli kız?
Vezir James : Efendim.. İsterseniz hemen alıp getirelim. Ne dersiniz?
Kral Daniel : Hayır. Siz durun şurda.

Kral Daniel atından inerek hızlı adımlarla Mary'nin yanına gider.

Kral Daniel : Güzel kız..

Mary şaşkınlık içinde bekler bi kaç saniye ve saygı için eğilir Kral
'ın önünde.

Mary : Kral
'ım..
Kral Daniel : Annen burada mı?

Mary ayağa kalkar.

Mary : Evet Kral
'ım... Annemi bu sular aldı götürdü. Hemde Benim yüzümden. Ona layık bir çocuk olamadım
Kral Daniel : Senin yüzünden intihar ettiğini kim çıkardı? Belki başka bir nedeni vardır.
'ım... Annemin benden, benim de annemden başka kimsem yok. Başka kimden dolayı olabilir ki?
Kral Daniel : Bak.. Senin yüzünden olmamış işte.. Bunu sen itiraf ettin.. Ayrıca annen ve senden başka kimse yoksa hayatınızda seni annen niye yalnız bırakıp gitsin ki..
Mary : Ama benim artık kimsem kalmadı ki..
Kral Daniel : İstersen saraya gelebilirsin güzel kız. Bu arada senin adın ne?
Mary : Adım Mary Kral
'ım..
Kral Daniel : Mary.. Ne güzelmiş senin ismin.. Tıpkı senin gibi... Peki ne diyorsun? Saraya gelmek istiyor musun?
Mary : Ya Kraliçe
'm?
Kral Daniel : Onun artık varlığı yokluğu bellisiz benim için. Hem sen baksana bi bana. Bu ülkenin Kral
'ı duruyo karşında. Kim ne diyebilir?
Mary : Yapamam Kral
'ım. Saraya gelemem ben. Tüm yakınlarım köyde. Onları yalnız bırakamam.
Kral Daniel : Mary. İstesem seni zorla bile götüreceğimi az çok tahmin ediyorsundur. Ama sen isteyerek gelirsen daha çok menun olurum ben. Onun dışında saraya tüm köyü toplayıp getiremem ama senin onları ziyaret etmene izin verebilirim.
'ım.. İzniniz olursa ben düşünmek istiyorum.
Kral Daniel : Nasıl istersen?

Kral Daniel ve Mary atın üstünde eve doğru giderler. Bu arada Arthur Mary'i merak edip eve gitmişti ancak evde bulamayınca intihar edeceğini düşünüp uçuruma doğru koşmaya başlar. Ancak yolda Kral Daniel ve Mary'i aynı atın üzerinde görünce Arthur, Kral'ın önünde şaşkınlığını gizleyemez.

Arthur : Mary..

DEVAMI 4. BÖLÜMDE

Son düzenleme:

İnsan arkadaşlarına sonda bir teşekkür eder.Çok ayıp!:D

ya.. :F aslında teşekkür değilde güzel bi video hazırlamıştık onlarla.. :d malesef elimize yüzüüze bulaştırdık.. bi türlü kaydedemedik.. sonunda ben sildim onu o sinirle.. yani o videoda vardı teşekkür meşekkür herşey... :D

süper süper kısa olması dahada keyif veriyor sıkılmadan okuyoruz birde akıcı bir anlatımı var birde aşk romanı gibi owww bayıldım bu diziye:))

kral şimdiden mary e kur yapmaya başladı 15 lik oğlan gibi methiyeler diziyor kıza.. kız sankim saraya gidecek seve seve, sizede öyle gelmedimi :)

artur havasını almaya alacakta artura birini bulmak lazım şöyle saraydan birini yoksa bunlar yanyana nasıl gelir :))

ya.. :F aslında teşekkür değilde güzel bi video hazırlamıştık onlarla.. :d malesef elimize yüzüüze bulaştırdık.. bi türlü kaydedemedik.. sonunda ben sildim onu o sinirle.. yani o videoda vardı teşekkür meşekkür herşey... :D

Teşekkür yeterdi meşekkür fazladan ayrıntı canım gerek yok öyle şeylere.:D

bende kendi dizimin bir bölümünde video çekicektim güneşliydi hava yüksek bir yerde tepede ama bende elime yüzüme bulaştırdım sonra çok sinirlendim bıraktım indim aşağıya :D

süper süper kısa olması dahada keyif veriyor sıkılmadan okuyoruz birde akıcı bir anlatımı var birde aşk romanı gibi owww bayıldım bu diziye:))

kral şimdiden mary e kur yapmaya başladı 15 lik oğlan gibi methiyeler diziyor kıza.. kız sankim saraya gidecek seve seve, sizede öyle gelmedimi :)

artur havasını almaya alacakta artura birini bulmak lazım şöyle saraydan birini yoksa bunlar yanyana nasıl gelir :))
hmm.. saol selimmmm... Valla dizi başladı başlayalı bugüne kadar en iyi yorumunu şimdi aldım.. duygulanıcam şimdi :F

Teşekkür yeterdi meşekkür fazladan ayrıntı canım gerek yok öyle şeylere.:D

:F