Bölüm güzel, ama bir sezon finali heyecanı yokDiğer bölümler gibi.10 verme umuduyla okumuştum
O tüm senaristlere değil. Özellikle bana di mi?
Bilmem artik
Yok ya aga sen baya düzelttin. Son iki bölümdür iyisin yani
Bölüm güzel, ama bir sezon finali heyecanı yokDiğer bölümler gibi.10 verme umuduyla okumuştum
O tüm senaristlere değil. Özellikle bana di mi?
Bilmem artik
Yok ya aga sen baya düzelttin. Son iki bölümdür iyisin yani
Her şey reyting için
Adama iyisin yaziyoruz yüzünü asiyor
Teşekkürler Furkan.
Zaten reytingler artık ona göre hesaplanıyor. Öyle açıklama yapmadan, sırf reyting düşürmek için verilen oylar geçerli sayılmıyor.
Peki öyle olsun, teşekkür ederim.Bölüm güzel, ama bir sezon finali heyecanı yokDiğer bölümler gibi.10 verme umuduyla okumuştum
Peki, teşekkürler.9 verdim.Eleştirileri sonra yazarım.10 vermememin en önemli sebebide 10 gerçekten en kaliteli bölümlere verilmeli.10 sürekli verilirse değerini yitirir.Kolay verilmemesi gereken bir puan bana göre.Bu senin bu bölümünün kötü olduğu anlamına gelmiyor ama en iyisi mi dersen bana göre hayır.
Teşekkürler Akif.Güzel olmuş.Puan:10
Teşekkür ederim Emre.Çok ıyı olmuş. Mektup olayı Ferıha'nın ılk sezonkı fınalını hatırlattı bana.
Teşekkür ederim Forumdash.Okudum7.5 verme imkanım varsa 7.5Yoksa istemedende olsa 8 veriyorum neden çünkü sezon finali oldugu halde son kalan bölümün devamı gibiydiNeden böyle yaptın @dizi kolikDaha heycanlı biter sanıryordum. Bu arada Mary'de önune gelen erkeğe heycanlanıyor
Teşekkür ederim Forumdash.
Her bölüm bir öncekinin devamı niteliğindedir. Heyecan az olabilir o konuda hak veriyorum ama ben normal de sezon finali yapmayı düşünmüyordum bu diziye. Ama bölümleri düzenli olarak yayınlayamadığımdan sezon finaline girmek zorunda kaldım. Bu normal bir bölümdü aslında. Sezon finali olduğu için elimden geldiğince değiştirdim senaryoyu ama heyecan az olabilir bu konuda hak veriyorum.:5:
Mary bir şey yapmadı ama bu bölüm. Her şey Prens Norman'ın başının altından çıktı.
AnladımNeyse diyelimNorman asıldı kıza tamam ama Marry ne heycanlanıyorsun
Teşekkür ederim.Senaryoya kadın eli deemeli erkek dizilerinden bana gına geldi patlama çatlama mafyanın olmadığı bir dizi güzel olur))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?