Erinç abi tebrik ederim. @The_Erinch
Finale kalan @Emre Ozansoy @slhttnmtl @serhatt ve @Çiğdem sizleri de tebrik ederim.
Finale kalan @Emre Ozansoy @slhttnmtl @serhatt ve @Çiğdem sizleri de tebrik ederim.
Tebrikler @The_Erinch artik bir seyler ismarlarsin bizlere.
Finale kalma basarisi gösteren tüm Favori üyeleri tebrik ederim.
@The_Erinch abim tebrikler ediyorum başarılarının devamını diliyorum
Tebrik ederim abi hak ettin @The_Erinch
Tebrikler @The_Erinch abi
Diğer arkadaşlara da tebrikler bu arada.
Tebrik ederim @The_Erinch
Tebrik ederim @The_Erinch
@The_Erinch tebrik ediyorum ilk favoriliğin hayırlı olsun
@Emre Ozansoy ikinci olduğun için seni de tebrik ediyorum
Tebrikler @The_Erinch
Tebrik ederim abi @The_Erinch
Ben bu yarışta iki tane birinci görüyorum ve ikinizide gönülden tebrik ediyorum 😉
@The_Erinch @Emre Ozansoy
Tebrikler amca
tebrikler
Tebrikler @The_Erinch, darısı bizlere.
Tebrikler @The_Erinch
Tebrikler 🎈🍾🎉🎊
Başta yeni serinin ilk kazananı @The_Erinch olmak üzere finale kalan herkesi tebrik ederim.
Bu etkinliğin geri getirilmesini ben önermiştim, hızlıca geri getirip uygulamaya koyan @Dosi'ye de teşekkürler.
Tebrikler ihtiyar sana yaşını hatırlatacak bu görseli hediye ediyorum Ekli dosyayı görüntüle 108801
Tebrikler, iyi olan kazandı sonuçtan çok memnunum. @The_Erinch
@The_Erinch tebrik ederim ❤
Hepinize çok teşekkür ederim, hepinizde bir nebze olsa olumlu iz bıraktıysam ne mutlu bana ☺️☺️🥰🥰🥰Tebrik ederim abi. @The_Erinch
Öncelikle Benimle birlikte finale kalan @slhttnmtl @serhatt @Çiğdem @Emre Ozansoy gönülden tebrik ediyorum.
Ben bu yarışta iki tane birinci görüyorum ve ikinizide gönülden tebrik ediyorum 😉
@The_Erinch @Emre Ozansoy
@The_Erinch tebrik ediyorum ilk favoriliğin hayırlı olsun
@Emre Ozansoy ikinci olduğun için seni de tebrik ediyorum
Teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 108799
Öncelikle Benimle birlikte finale kalan @slhttnmtl @serhatt @Çiğdem @Emre Ozansoy gönülden tebrik ediyorum.
Bu etkinliğin ilk kazananı olarak elbette çok sevindim... Oy veren,vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum.
İnsanlara dokunabildiysem ne mutlu bana.
Herkese Nemomdan kucak dolusu sevgiler