Ben zirve değilim amaBunca yıldır olamadın mı hiç aylık favori üye 😱
------
Safiye sultanımızın dediği gibi kimin yanıp kimin yanmayacağına biz karar vericez
Ben zirve değilim amaBunca yıldır olamadın mı hiç aylık favori üye 😱
------
Safiye sultanımızın dediği gibi kimin yanıp kimin yanmayacağına biz karar vericez
Senin oyuna ihtiyacım yok sen nesinki oyun ne olsun
Bunca yıldır olamadın mı hiç aylık favori üye 😱
------
Sen geçen yıl yıllık olanı kazanmadın mıOlmadım
Dosi kazandı ☺️Sen geçen yıl yıllık olanı kazanmadın mı
Sen de finalisttin galiba abi hatırladım gibiDosi kazandı ☺️
Ben son 4 de kaldım. Yarıfinalde Dosi geldi dozer gibi geçti üzerimden 😂😂😂 Can ı sağolsun zaten sonuna kadar haketmişti. Sherlock ve Dosi finali oldu.Sen de finalisttin galiba abi hatırladım gibi
Ben sen diye aklımda kalmış o zamanBen son 4 de kaldım. Yarıfinalde Dosi geldi dozer gibi geçti üzerimden 😂😂😂 Can ı sağolsun zaten sonuna kadar haketmişti. Sherlock ve Dosi finali oldu.
Geçen sene her tur iyi sonuç aldım nedense. Ama aşırı aktif, konu açmalar bir etken oluyor aslında. Sen de bundan dolayı çok iyi geldin ve unutma daha 1 sene bile üye değildin. Büyük başarıBen son 4 de kaldım. Yarıfinalde Dosi geldi dozer gibi geçti üzerimden 😂😂😂 Can ı sağolsun zaten sonuna kadar haketmişti. Sherlock ve Dosi finali oldu.
Bakalım bu sene nasıl olacak ☺️☺️Geçen sene her tur iyi sonuç aldım nedense. Ama aşırı aktif, konu açmalar bir etken oluyor aslında. Sen de bundan dolayı çok iyi geldin ve unutma daha 1 sene bile üye değildin. Büyük başarı
Forumda ilk kez seçilen bir kadın üye olarak ilk olmak iyiydiBen sen diye aklımda kalmış o zaman
Tamam işte bunu almışsın aylığı ne yapacaksınForumda ilk kez seçilen bir kadın üye olarak ilk olmak iyiydi
2020 - En Favori Üye 2020 Kazananı: Dosi
Bir Fav10 klasiği "En Favori Üye" etkinliğinin bu yıl da sonuna gelindi! 21 Eylül tarihinden itibaren @Dosi ile birlikte toplam 52 konuyu işbirliği içerisinde yürüttüğümüz, kura sistemi sorumluluğunu benim üstlenip etkinliğin genel organizasyon planının @Dosi tarafından üstlenildiği EN FAVORİ...fav10.net
Aylıkta yokum zaten hiç olmayacağımTamam işte bunu almışsın aylığı ne yapacaksın
Yöneticileri koymayacak mısınAylıkta yokum zaten hiç olmayacağım
Yıllıkta mecbur olacağız.
Ne bileyim gııı min. 500 mesaj yazanı falan koyuyorlardı az mı yazmışım.ss@xemrexxx sence sen niye yoksun
Konuda 2 kriter kuralı var bu ay uslu dur diğer ay olursun gibiNe bileyim gııı min. 500 mesaj yazanı falan koyuyorlardı az mı yazmışım.ss
Hayır bize yıllık olanı yeter herşey sizler için @ArafYöneticileri koymayacak mısın
Ay hoşt hak yoldan dönmem ben dış mihrak seni. SsKonuda 2 kriter kuralı var bu ay uslu dur diğer ay olursun gibi
------
Hayır bize yıllık olanı yeter herşey sizler için @Araf