Fark etmiyor ya pek sıraBen oy kullanmasam mı. Çok zor seçmek@Tolstoyevski
------
Mesaj sayısına göre gittim bu kez ama bir dahakine kura yaparım
Fark etmiyor ya pek sıraBen oy kullanmasam mı. Çok zor seçmek@Tolstoyevski
------
Mesaj sayısına göre gittim bu kez ama bir dahakine kura yaparım
Kullan kullan.Ben oy kullanmasam mı. Çok zor seçmek@Tolstoyevski
Aman aman yokKullan kullan.Bu arada kesinlikle kimin kime oy verdiği gözükmeliydi. Çıkacak kaos ve kavgayı seyretmek çok eğlenceli olurdu.
Tek kendini oylayıp kaçabilirsinBuraya mutlaka 5 oy mu kullanmak zorundayız.@Dosi
Yönetici olarak yazmamak daha doğruAman aman yokherkes birbirine alınır@xdragxx @Tolstoyevski
Nedense şimdi kimse yazmıyor kime oy kullandığını. 2017'de herkes cesurdu@Gerekli24
Orası haksızlık olur canım, finale doğru nasipseBelki final turu yazanlar olur
------
Tek kendini oylayıp kaçabilirsin
Ben yazayım mı?Aman aman yokherkes birbirine alınır@xdragxx @Tolstoyevski
Nedense şimdi kimse yazmıyor kime oy kullandığını. 2017'de herkes cesurdu@Gerekli24
Bence herkes kime oy verdiğini yazsın yazmayanın oyları geçersiz sayılsın.Aman aman yokherkes birbirine alınır@xdragxx @Tolstoyevski
Yahu 5 kişi finalde olacak. Zaten 1 oy galiba orda hak. Bakmam gerekiyor eskilere ama burda sadece 2 aşama. Ondan dolayı böyle zor burasıOrası haksızlık olur canım, finale doğru nasipse
------
Burada ne finali be 😱
Sen bilirsin. Sana trip atanlar olabilir. Bekle istersenBen yazayım mı?
Sen kesin sadece kendine oy vermişsindir rakiplerine oy kazandırmamak için.Oyumu kullandım
Ha dur tamam bu turda direkt belirliyoruz sanmıştım başlığı da tam okumamışımYahu 5 kişi finalde olacak. Zaten 1 oy galiba orda hak. Bakmam gerekiyor eskllere ama burda sadece 2 aşama. Ondan dolayı böyle sor burasıdiğer duyuru konusunda @Tolstoyevski 2. Mesaja eski seneyi attı. Ordan bak
Neyse şimdi linç yemeyim durduk yere.Sen bilirsin. Sana trip atanlar olabilir. Bekle istersen
Ben değilim böyle sadece eğlencesine yapılan bir yarışma için bir oy vermediğim bana gönül koysun istemem bana gelince bana vermediyseniz yazabilirsiniz çok umrumda değil ben de kendime vermedim zatenAman aman yokherkes birbirine alınır@xdragxx @Tolstoyevski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?