Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Umarım seninde benimde başarılarımız hep daim olur inşallah.Tebrik ederim @Harunnn60 yeni editör olmuşken, bir de en favori editör seçildin, gerçekten başarılısın inşallah devamı olur.
İnşallah.Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Umarım seninde benimde başarılarımız hep daim olur inşallah.
Çok sağol pompy'cim. Senide yakında favori üye olarak görmek istiyorum artık.tebrik ederim @Harunnn60
benim işim çok zor saray düşünceleri izin vermiyorÇok sağol pompy'cim. Senide yakında favori üye olarak görmek istiyorum artık.
Fazla gönderme yapmasan sende olursun bir gün eminim.benim işim çok zor saray düşünceleri izin vermiyor
benimde babam böyleFazla gönderme yapmasan sende olursun bir gün eminim.
muhalefetçi bir şekilde yazardı şarkılarınıNasıl yani?
Aa niye bozsun. Ben kolay kolay değişmem konu için yardım ederim sana. Teşekkürler.ortamlar çok bozdu hem @Çiğdem- hem @Harunnn60
Teşekkür ederim canım arkadaşım.Bu oylamaya kalan diğer iki arkadaşım olan @Harunnn60 ve @sürgünüm benim hiçbir zaman rakibim değildi, çünkü hep dostuz. Bu nedenle bizi rakip olarak saçmalamak kimsenin haddine değil. Boş boğazlk yapmak ise kimsenin haddine değil. O nedenle kıskançlık yapacağına biraz nesnel bak.
Neyse @Harunnn60 çok tebrik ediyorum canısı.